Régebben nagyon vékony és izmos voltam, (össz.49 kiló) de az utóbbi időben leereszettem. Hogyan tudnék fogyás nélkül izmosodni?
Figyelt kérdés
52 kiló vagyok, az alkatom tökéletes, de sajnos a hasam mégsem az igazi, hiányoznak a kockák :D és persze a karom is inkább lefelé dudorodik :( nagyon szeretnék újra izmos lenni, de nem szeretnék semmit sem fogyni! Ami nem olyan egyszerű, mert bármit eszem, nem látszik meg rajtam :S2010. aug. 28. 16:11
2/2 anonim válasza:
abbahagytad a sportolást?akk iratkozz be újra vmire,fuss esténként,énis azt szoktam.csak 30-20percet futok és olyan 3km max.nem sok,de a lényeg,h lefárasszon:D meg az étrendedben,ha az édességeket,stb elhagyod,akk sztem könnyebb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!