Napi 3km bicajozás elég ahhoz, h formásodjon a combom, popsim?
Amúgy meg kinek hogy ez a 3 km mert én pl napi 10-et is megteszek el a suliba, boltba, ide-oda.
És kb heti 2x még csak úgy este is elmegyek biciklizni.
Nyilván aki nincs ehez hozzászokva és soha nem biciklizik az már a 3-al is érhet el eredményt de nekem már a 10 sem segítene :S
12:39 vagyok
amúgy miért rakod fel a kérdést ha meg valaki azt mondja hogy ez kevés akkor egyből izélsz hogy de nem bírsz többet.
ha nem bírsz akkor csináld a 3-at de akkor felesleges megkérdezni mert szerintem még akaraterőd sincs 3-nál többre ahogy látom a válaszaidat mert biztos nem halnál bele 3,5-4 km-be sem persze nem őrült tempóban csak normálisan és később majd birnád gyorsabban is.
13:11 Azért raktam fel a kérdést, m kíváncsi voltam, és reméltem kapok pár hasznos választ...kaptam is.
Majd megpróbálom napról napra növelni a távot. V ha nincs kedvem bicajozni, akk elmegyek futni, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!