Napi 3km bicajozás elég ahhoz, h formásodjon a combom, popsim?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 10:56
22/60 A kérdező kommentje:
Nálam nem mutatja ki...
2010. aug. 28. 11:41
23/60 anonim válasza:
3 km??? 3.6 kilóméterre van a sulim, és van amikor 10 perc alatt odaérek bringával. Az eddigi legnagyobb távom 101 km volt, de persze ezt is lehet überelni. Ne mondd már nekem, hogy több nem megy.
24/60 A kérdező kommentje:
A kocogással az a gondom, h gyorsan megunom...Azt az 5 hetes edzéstervet is a második hét után meguntam.:S
És lehet, h a szívemmel is van pici gond...kéne kivizsgálásokra járnom, de ... nem járok. Lehetséges, h ez miatt is fáradok ki gyorsan?
2010. aug. 28. 11:44
25/60 A kérdező kommentje:
11:44 Letekerem én is 10 perc alatt, de utána kész vagyok:D Menne több km is, de azt már érzem, h nem esik jól.
2010. aug. 28. 11:46
26/60 anonim válasza:
Pedig 3 km az semmi. :) Tekerj inkább huszat, de minimum tizet, kényelmes tempóban, nem kell úgy hajtani, hogy 5 perc után kiköpd a beled!
27/60 anonim válasza:
Kérdező: második válaszoló vagyok, és nem pasi, de még csak nem is hivatásos sportoló:P Googlemaps szerint a távom egyébként 4,5km (30 perc alatt)...úgyh csak tekerj lelkesen, nem lehetetlen...
28/60 anonim válasza:
Akkor Te 9km/h-val tekertél? Nem szorítottak bele a 80 éves nagymamák az árokba??? 15-18 km/h-val a legbénábbak is tudnak tekerni egy órát minimum...
29/60 A kérdező kommentje:
,,15-18 km/h-val a legbénábbak is tudnak tekerni egy órát minimum...,,
No comment.:D Nekem nem megy még a fél óra sem.
2010. aug. 28. 12:03
30/60 anonim válasza:
3km az kb 10 perc nekem a városba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!