Napi 3km bicajozás elég ahhoz, h formásodjon a combom, popsim?
Három km még futva sprintelve is kevés nekem. Ha nem bírsz többet akkor egyértelműen ennyit menj de ha bírsz akkor miért nem mész egy 20-ast?
Bár nincs helyi zsírégetés ha pocsék az étrended akkor még 20km sem segít. Ha pedig izmosodni akarsz akkor mindenképp nagy intenzitással csináld, pl.: sprintelsz 40 másodpercet, lassan mész 40-et, aztán megint sprint. Még annyi, hogy biciklivel is lehet sprintelni.
Köszi a válaszod.:)
A 20-ast már a szívem sem bírná.:D Pesig szívesen mennék hoszabb távra, de nem merek elindulni.
És nem is táplálkozom helyesen.
Köszi.:)
Hát igen, ők jól bírják és gondolom, h pasik:p
Hát az a 3 km még nekem is kevésnek tűnik, pedig igazi szívbéli kocka vagyok, és a sport az az, hogy fut a karakterem a játékban. Ennek ellenére egy 20-30 km bicajon meg se kottyan, nagy sebességgel is megy a 8-10.
Ha tényleg nem bírod, akkor növeld a távot naponta. Mindig kicsivel később fordulj vissza. Így a 3km előbb 3,1 lesz, aztán a végén 5-10-15 km is. Menj csak 10-20 méterrel többet alkalmanként, meglátod, észre sem veszed majd, hogy fárasztóbb lenne, vagy sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!