Hogyan adjak le 1,5 kilót vasárnapig?
Figyelt kérdés
Sportolok, és a megfelelő súlycsoportba szeretnék bekerülni. Lehetséges ez anélkül, hogy nagyon elgyengülnék?2021. júl. 19. 20:06
12/16 A kérdező kommentje:
Teljesen kiürülve 0,6 kilóval vagyok több.
2021. júl. 20. 13:08
13/16 anonim válasza:
Az meglesz vízből, ha figyelsz.
Ne egyél édeset, csökkentsd a gyors felszívódású szénhidrátokat a lehető legkevesebbre, egyél minél kevesebb sót. A szauna is jó ötlet közvetlen a mérés előtt. És mehet egy kis kardió és kalóriadeficit addig. Meglesz simán.
A lényeg, hogy az fontosabb, hogy az erőd ne vegye el. Ha úgy érzed, hogy gyengít, akkor vegyél visszább egy kicsit, valószínűleg meglesz úgy is, ha egy kicsit lazábban veszed.
14/16 anonim válasza:
K-pop diéta.De szamits ra hogy par nap mulva vissza is hizod.Ez csak ilyen s.o.s. diéta.Nekem bevalt ez de tobb fajta van.
/3 NAP/
-2 liter víz mindennap
-edzés (edzés nélkül is fogysz de jobb edzeni)
Reggeli: 1 alma
Ebéd: 1 főtt/sült édesburgonya
Vacsora: fehérje shake
15/16 anonim válasza:
*kb 3-5 kilot fogysz a 3 nap alatt
16/16 A kérdező kommentje:
Most pont annyi vagyok amennyi kell.
2021. júl. 22. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!