Ez a nő lehetne a példakép minden fogyókúrázónak? (több mint 360 kiló mínusz)
Utólagosan osztani az észt, meg ítélkezni, pláne ha neked is voltak súlyproblémáid, nem kicsit gáz, és eléggé öngól.
Egészségesen élni, nem elhízni, nos ezt sokan nem tehetik meg, ha pl sokáig nincs saját bevételük, és nem ők döntik el milyen élelmiszert vesznek. Enni pedig kell, különben az ember rosszul lesz/ beteg lesz/ éhenhal. A mozgás pedig nem feltétlen képes kompenzálni a rossz minőségű étrendet.
Hol ítélkeztem? Tök jó, ha valaki le tud fogyni. De az jobb, ha valaki egészség tudatosan él és nem is kell lefogynia.
Azért a nagy többség (magamat is beleértve évekkel ezelőtt) önhibájából hízik el. Ettől függetlenül nincsen elítélve részemről egy elhízott sem, bárki hibájából is hízott el.
Én: "Tök jó, ha valaki le tud fogyni."
Te: "Akkor miért ne lehetne példaértékű, ha valaki le is tud fogyni hatalmas lelkierővel és rengeteg küzdelemmel?"
???
Épp azt írtam én is, hogy ez tök jó. Csak szerintem inkább azokról kell példát venni, aki végig egészségesen él. Nem kell ezt ennyire túlgondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!