Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor lesz latvanyos a fogyas?

Mikor lesz latvanyos a fogyas?

Figyelt kérdés

Szedtem egy gyogyszert, amitol nagyon felhiztam, de sosem sikerult eddig leadni. Mar egy hete kb. jarok mindennap edzeni munka kozben vegig setalgatok, a 20k lepes megvan naponta (toborzo vagyok) enni csirkemellet szoktam salataval, naturjighurttal sok zoldseg, semmi kenyer, rizspufit eszek helyette, zabkasat eszem, meg remgeteget iszom ugye a meleg miatt js egyreszt.

Az lenne a kerdesem, h mikor lesz ennek szemmel lathato eredmenye? Termeszetesen 1 het utan nem varok csodara. Ha eheztetnem magam akkor konnyebb lenne? Igy is napi 1szer eszek olyan ete 6 korul, amikor hazaerek.

2021. júl. 13. 09:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egy ilyen 10, 15 kilotol szeretnek megszabadulni. 155 cm vagyok es 75 kilo. (Igen tudom, fuuuuuuj.) Normalis valaszokat szeretnek,ne kotekedjetek legszi🥺
2021. júl. 13. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem menne könnyen, ha éheztetnéd magad, mert biztosan visszajönne, sőt több is. Egyél naponta 3x legalább, keveset. Egészségesen kb. 0,5 kg-ot tudsz fogyni hetente, tehát 2-3 hónap, mire lesz jól tálható változás.
2021. júl. 13. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Számold össze hogy mennyi kalóriát eszel egy nap, addig nem igazán lehet megmondani.

De röviden annyi hogy a rajtad lévő zsír kilónként 7700 kalóriával egyezik meg, szóval minden egyes kiló fogyásához ennyivel kevesebb kalóriát kell bevinned a szervezetedbe, mint amennyit elhasználsz.

Számold össze őszintén és ferdítés nélkül hogy mennyit eszel, egy-két hét után pedig azt is látod a fogyás mértékéből hogy mennyit használsz el átlagosan. Ebből meg kitudod számolni hogy mikorra fogsz 10-15 kilót lefogyni.

Reálisan hetente 1 kilót tudsz fogyni, afölött valószínűleg az lenne hogy túl keveset eszel, egyszer eltörik a mécses és összezabálsz amit csak tudsz, ezzel hátráltatva magad.

2021. júl. 13. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Natúr joghurt hány %-os zsírral? Azzal elég könnyű elcsúszni. 1 g zsír 9 kalória.

Írd be kalóriaszámolós appba őszintén, minden gramm kaját, folyadékot (már ami nem víz), és nézd meg, hogy hány kalóriát eszel. Mondjuk ha tényleg rengeteget mozogsz, akkor lehetsz deficitben, de sokan azt hiszik, hogy hú ma edzettem, akkor ehetek sokat, akár az egészséges kajákból is többet. De az igazság az, hogy csirkemelltől és pufi rizstől is tudsz hízni, ha többet eszel.

Pl. 30 perces súlyzós edzéssel cca. 200-300 kalóriát égetsz el, de pl egy pohár kólával ezt kompenzáltad is - tudom, hogy nem iszol kólát, ez csak egy példa, de csirkemellből is bevihetsz +200/300-nyi kalóriát.

2021. júl. 13. 11:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Yazio alkalmazast hasznalok, naponta egy jo 5-600 kcalt eszek meg, igen tudom viszonylag keves, de 1500 melett hiztam meg, és nem szeretnék még dagadtabb lenni😬
2021. júl. 13. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Akkor készülj fel rá, hogy nem fogsz fogyni 5-600 kalória mellett. Viszonylag kevés? Mennyi az alapanyagcseréd? 1500 mellett max úgy híztál, hogy az alapanyagcseréden FELÜL ettél annyit...
2021. júl. 13. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:

1500 mellett híztál meg? Az lehetetlen. De várj, most már nem szeded a gyógyszert, nem? Szóval 1500-at ettél, mikor gyógyszert is szedtél és meghíztál. De most már nem szeded a gyógyszert, mivel múlt időben írtad, szóval szerintem akkor már nem híznál 1500-tól. Szerintem. Próbáld ki. Próbáld meg az 1500-at, ha hízol tőle, akkor azt látni fogod pár hét alatt, és akkor max. csökkented. Viszont az 5-600 nagyon kevés, nem elég a szervezetednek. Pláne, ha még sétálsz is olyan sokat mellette.

Amúgy én eddig fogytam 23 kilót, és még van 20 hátra. A csípőm, derekam kisebb lett, de pl. a combomból semmi sem ment még le, vagy csak nagyon minimális, illetve a karomból se annyira. Viszont rengeteg ismerősöm már 10 kiló után megjegyezte, hogy látszik, hogy fogytam. Szóval az, hogy mikor lesz látványos... Szerintem 10 kiló után már biztos észrevehető. Illetve mivel van rajtad azért fölösleg, viszonylag hamar lefognak olvadni az első kilók szerintem, de szerintem tényleg próbáld meg a több kalóriát, 500-600 nagyon kevés.

2021. júl. 13. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
1500kcal-al lehetelten hízni, 500-600kcal-al masszívan éhezel már most. Azonnal pszichológus! A pszichiáterrel meg beszéld meg, hogy mit tud adni a mostani antidepresszáns helyett.
2021. júl. 13. 12:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem antidepresszanst szedtem, teljesen mas jellegu volt a problema, de mar tenyleg nem szedem. A melletek logosabb lett sokkal?
2021. júl. 13. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es 45 éves vagyok. 17kg minusszal sem lóg különösebben. Ez alkati, illetve kor kérdés is, illetve lehet segíteni kollagénnel.
2021. júl. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!