Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hány kcal lehetett? Keveset...

Ez hány kcal lehetett? Keveset ettem?

Figyelt kérdés
egy zsemle és egy bögre tea reggelire, három kanál karfiolleves, egy szelet ananász, egy.. negyed pizzás csiga.
2010. aug. 26. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés is volt,sz*r is volt.
2010. aug. 26. 22:48
 2/7 anonim válasza:
79%
Ha etióp gyerek vagy, akkor ez még sok is. Fogyóznod kéne.
2010. aug. 26. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válasz lényegretörően tökéletes.

Ha fogyókúrázol, olvass utána, hogy hogy kell. Így nem! Ez éhezés, kalóriában még az 500-at sem éri el, ami komoly klinikai fogyókúra betegesen elhízottaknak. A legviccesebb az, hogy azt a 3 kanál karfiollevest minek etted. Legalább teáskanál volt? Hiányzik belőle minden tápanyag (a teát kár is volt felsorolnod, az víz), az a kevés lisztes termék meg pont nem fogyókúrára való. Fehérje, zöldség, gyümölcs, zsírszegény leves - nem 3 kanál - hol van az anyukád?

2010. aug. 26. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
koliban voltam, mert gólyatábor voltés a menzán valami hihetetlen sz*r volt a kaja, tehát az stimmelt. nem vagyok éhes, tehát most.. nyomjak le a torkomon valamit? megkóstoltam a kaját.. .:/
2010. aug. 26. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
enni akkor is kell.. mert az izomsejteid bizony msot ordítanak. .dehát ma már finnyásnak áll a világ (3 éve koli koszton élek.. nem olyan vészes az, csak mostmár divat finnyázni.. szánalom)
2010. aug. 26. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. elég nulla amit ettél. Se tápanyag, se semmi. Nem baj, majd holnap pótolod Anyu pörköltjéből :) Csak nehogy elrontsd a gyomrodat.
2010. aug. 26. 23:16
 7/7 A kérdező kommentje:

nem vagyok finnyás, az általános sulis menzán mindent simán megettem.. akármilyen volt. de ez.. hát ne akarjátok megtudni..

hát igen, amjd ma pótolom.xD

2010. aug. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!