Ez hány kcal lehetett? Keveset ettem?
Figyelt kérdés
egy zsemle és egy bögre tea reggelire, három kanál karfiolleves, egy szelet ananász, egy.. negyed pizzás csiga.2010. aug. 26. 22:46
2/7 anonim válasza:
Ha etióp gyerek vagy, akkor ez még sok is. Fogyóznod kéne.
3/7 anonim válasza:
Az első válasz lényegretörően tökéletes.
Ha fogyókúrázol, olvass utána, hogy hogy kell. Így nem! Ez éhezés, kalóriában még az 500-at sem éri el, ami komoly klinikai fogyókúra betegesen elhízottaknak. A legviccesebb az, hogy azt a 3 kanál karfiollevest minek etted. Legalább teáskanál volt? Hiányzik belőle minden tápanyag (a teát kár is volt felsorolnod, az víz), az a kevés lisztes termék meg pont nem fogyókúrára való. Fehérje, zöldség, gyümölcs, zsírszegény leves - nem 3 kanál - hol van az anyukád?
4/7 A kérdező kommentje:
koliban voltam, mert gólyatábor voltés a menzán valami hihetetlen sz*r volt a kaja, tehát az stimmelt. nem vagyok éhes, tehát most.. nyomjak le a torkomon valamit? megkóstoltam a kaját.. .:/
2010. aug. 26. 22:56
5/7 anonim válasza:
enni akkor is kell.. mert az izomsejteid bizony msot ordítanak. .dehát ma már finnyásnak áll a világ (3 éve koli koszton élek.. nem olyan vészes az, csak mostmár divat finnyázni.. szánalom)
6/7 anonim válasza:
Hát.. elég nulla amit ettél. Se tápanyag, se semmi. Nem baj, majd holnap pótolod Anyu pörköltjéből :) Csak nehogy elrontsd a gyomrodat.
7/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok finnyás, az általános sulis menzán mindent simán megettem.. akármilyen volt. de ez.. hát ne akarjátok megtudni..
hát igen, amjd ma pótolom.xD
2010. aug. 27. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!