Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek a nagy has ellen?

Mit tegyek a nagy has ellen?

Figyelt kérdés

Srac vagyok es 130 kg. Kb 4 honappal ezelott 110 voltam. Rendesen edzek sportolok de a hasi zsirreteg nem megy le es tuti ez valami étel allergia. Ha teát iszok mondjuk akkor nagyon felpuffadok aztan ugyis maradok. Vagy ha szenhidratot eszek utana is. Hiaba egetek el napi 2500 kaloriat csak edzessel nem fogyok.

28/F

2021. jún. 27. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigyműködést vizsgáltattál már?
2021. jún. 27. 15:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Meg nem. Nem voltam orvosnal
2021. jún. 27. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Első az orvos, teljes kivizsgálás.
2021. jún. 27. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Te hogy égetsz el sporttal 2500 kalóriát egy nap? Az hihetetlenül soknak hangzik. Pl. az ugrókötelezés az egyik legkegyetlenebb zsírégető mozgás, és még azt is 3 óráig kéne csinálni. Szerintem nincs is olyan ember, aki erre képes lenne, főleg 130 kilósan.
2021. jún. 27. 15:55
 5/11 A kérdező kommentje:
De igen. Reggel kondizok amibol 70 perc kardio es 8 km kocogas emelkedon futopadon az 900 kaloria kb. Aztan lepcsozok 30 percet ez igy 1250 amit elegetek aztan 1 ora sulyzos edzes igy lesz meg kb az 1500. Delutan meg crossfitezek ami eleg kemeny es azzal is lemegy lb 1000 kaloria. Igy jon ossze es ezt heti 5 napon keresztul.
2021. jún. 27. 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez brutálisan hangzik. És mit/mennyit eszel?
2021. jún. 27. 16:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Reggel 10 korul eszek eloszor felvagottat meg sajtot vagy siman vagy 1 szelet kenyerrel. Ebedre mindig ami van. Valami hust szoktam vagy gyrost rizssel vagy ami eppen van. Uzsonnara valami peksutemenyt vagy siman gyumolcsot szoktam illetve vacsorara azt amit ebedre ha marad. Es ez melle feherjet iszok vizzel meg rengetek uditot vagy sima vizet vagy fuze teát illetve napi 1 doboz hellt szoktam meginni.
2021. jún. 27. 16:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Na most ha iszok nekem utana kezdodnek a bajok. Es utana nem megy le. Tehat meg a sima viztol is akkora leszek mintha befaltam volna egy grillcsirket. Napi 4-5 liter folyadekot iszok altalaban.
2021. jún. 27. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az étrend mindenhez vezet, csak súlyvesztéshez nem. Ehhez jön még ennyi mozgás, a szíved egyik nap csak nem visz tovább.

A hasadon lévő zsír eleve sok vizet megköt, erre érkezik az a 4-5 liter amit azt mondod naponta beviszel. A szervezeted nem tudja hova raktározni, ezért puffadsz tőle. A zsírégetés is víztömegvesztéssel kezdődik.

2021. jún. 28. 15:18
 10/11 anonim válasza:
Tessék szépen elkezdeni rendesen enni. Kenyér mehet a kukába, minden péksütivel együtt. Csirke rizs, párolt zöldségek és sok gyümölcs. Ennyi. Csak a kaján múlik mekkor a bendő
2021. júl. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!