Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik súlyt tartanak, miket...

Akik súlyt tartanak, miket szoktatok enni egy nap?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mindent szoktam enni. Most pl. fagyit ettem. Meg kell keresni azt a testsúlyt, ami kellemes, amit könnyen tudsz tartani, és jól érzed magad.
2021. jún. 20. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy egyenleg, nem általánosítható. Napi mennyi mozgás, milyen munka, milyen alkat, életkor stb? Ez mind számít.
2021. jún. 20. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanazt, mint bármikor egyébkor, amíg fogyni akartam, akkor is, csak a mennyiségeket kell figyelni.
2021. jún. 20. 19:23
 4/8 anonim válasza:
56%
Mindent is
2021. jún. 20. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Amit csak megkívánok. Ezzel remekül tudom tartani a 125 kg-s súlyomat. :D
2021. jún. 20. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

Reggel ha edzek nem eszem, mert hányingert okoz es lehetetlenné teszi a sportot.

Ilyenkor BCAA+Glutamin+Kreatin+pre workout vizben és ezt iszom, edzés előtt és közben.

Edzés után protein.

Majd ebéd: csirke/lazac/tonhal/marhahús/vagy valami más hal + rizs/édesburgonya/burgonyazöldbab/jégsaláta/cékla/vöröskáposzta ez utóbbiak konzervből.

Vacsora valami hús és csak zöldség.

Keményebb edzésnapokon belefér kenyér, édesség, gyümölcs edzés után. Este már nem.

Ha nem edzek: protein és rizskása vagy/és gyümölcs a reggeli. A többi kaja ugyan az.

Ezzel nem hízom és látszik, hogy sportolok. Kerek a fenekem, van derekam es lapos a hasam.

51 éves nő vagyok

2021. jún. 20. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
30%

Mindent, amit megkívánok, csak legyen gluténmentes.

10 év majdnem halálig tartó étkezési zavar után nem vonok meg magamtól semmit. Soha. Most már végre megint rendszeresen sportolok, erősítek, de ha épp pörköltet kívánok galuskával este nyolckor, akkor azt fogok enni.

169/53-55 kg között mozgok, és ilyen életvitel mellett nem fogok tovább hízni már.

2021. jún. 22. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen ügyesek vagytok, hogy így meg tudjátok tartani a súlyotokat. Én pont most kezdtem megint visszahízni:( tudom hogy tennem kellene valamit, de nem tudom visszaállítani magam a diétás kajálásra:(
2021. jún. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!