Mit tegyek hogy tudjak enni?
Ma pl még semmit nem ettem de nem is vagyok éhes. Már többször is volt, hogy 3-4 napig vagy akár egy hétig alig ettem valamit mert rögtön rosszul leszek tőle. Alapból sem eszem sokat, napi 500-600 kalória, hogy vékonyabb legyek, de nem akarok elájulni és érzem, hogy kb semmi erőm nincs. Mit tegyek?
16/L
Orvos, szerintem te is kezded realizálni, hogy ez nem normális. 16 éves vagy gondold végig megéri-e tönkrevágni magad az életed hátralevő részére vagy sem. Illetve megéri-e hogy kB semmire nem vagy képes, semmihez nincs energiád, és így tengeted a mindennapjaidat, ingerlékeny vagy stb. Jártam hasonló cipőben, szerencsére még a nagy baj előtt megjött az eszem. Illetve gondold végig mi a célod ezzel, mi lesz ha eléred a kitűzött célod (soha nem fogod, mindig tovább akarsz menni, amíg egyszercsak vége lesz az útnak) képes leszel-e ezt a mostani életviteled életed végéig fenntartani?
Erősen javaslom beszélgess el a szüleiddel és keressetek fel egy pszichológust.
Ez elég anorexia szerű viselkedés, sürgősen változtass amíg még nem késő! Ha nem megy egyedül, menny orvoshoz, segítenek majd...
Ez az életmód nagyon egészségtelen és a súlyod is kevés, van még menstruációs ciklusod egyáltalán!?
Miért akarsz még ennél is vékonyabb lenni?
Ez már a ronda kategória, a fiúk a nőies lányokért vannak oda, nem a kisfiútestűekért.
Keress fel egy pszichológust, de valószínűleg tovább fog küldeni pszichiáterhez.
Nálam is így kezdődött az anorexia, először még éhes voltam, később nem tudtam milyen érzés az...
Szerintem fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!