1200 kalóriát kéne egyek hogy fogyjak, mindig alatta vagyok de azt vettem észre,hogy mostanában ilyen 500-700 közt eszek, ez hamarabbi fogyást eredményez? Nagyon finomakat szoktam enni és nagyon jól is lakok szóval észre sem veszem.
Komolyan annyira lusták az emberek, hogy inkább éheztetik magukat, minthogy elkezdenének inkább mozogni valamit? De tegyük fel különböző okokból nem tudsz beiktatni mozgást. Akkor is, miért a leggyorsabban utat akarod választani, miért nem a stabil, hosszútávon jó, egészséges utat?
Szerinted a testednek nincs szüksége fehérjére és zsírra? Bizonyos vitaminok csak zsírban oldódnak. Ha nem viszel be megfelelő mennyiségű zsírt, hiánybetegségeid lesznek. Ha nem viszel be elég fehérjét, elveszíted idővel a teljes izomtömegedet.
De nem csak a makrók számítanak. Szerinted 500 kalóriányi zöldségben van annyi mikrotápanyag, ami szükséges az egészséged megőrzéséhez? Ne tedd tönkre magad, válts életmódot!
Dehogynem hízol vissza, ám ha nem is, akkor is elcs.szed a szervezetedet.
Gyakorlatilag éhezel, és ezzel ne is vitatkozz, mert ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!