Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alkohol üres kalória és...

Az alkohol üres kalória és zsirba megy át?

Figyelt kérdés
Pl. ha egyszer megrészegedek.. másnap még épp nem de azután mintha felfujtak volna... kilóban nem de a tükörben látom a változást, sőt kilóban közbe egy ivászat után még kevesebb is vagyok, de a tükörben tényleg feltünő a változás. Aztán pár nap mulva újra visszanyerem az alakom mivel sportolok és figyelek az étkezésre. De az alkoholnak nem mindig tudok ellenállni, főleg a társaságban. Esetleg ajánlotok olyan alkoholt amiben kevesebb a kalória?
2010. aug. 25. 12:18
 1/3 anonim válasza:
Minden alkoholban sok a kalória.
2010. aug. 25. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

azért ez nem így működik, hogy egyszer elmész inni és meghízol. :) én kéthavonta egyszer talán van hogy többet iszok a kelleténél, ráadásul koktélokat amik pláne kalóriabombák de semmi változást nem látok magamon, a súlyom sem változik (minden nap mérlegelek) ha minden hétvégén koktéloznék akkor viszont tuti meglátszana.

de ha már erről van szó akkor olyan alkoholt igyál amiben nincs szénhidrát (vodka, rum, gin) kalóriatartalmuk persze van :)

2010. aug. 25. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
a legjobb a vodka. amugy en egy heten megiszok legalabb 3 nagy uveg vodkat..... tudom nem a legjobb,de egeszsegesen eszek es gyonyoru vagyok!!! de ez komoly! neha spinningelek.. de meg feluleseket sem csinalok... es amikor reszeg vagyok mindig csak eszek.... ugyhogy csak nyugodtan igyal.... persze tisztan...mert ha koktelt iszol akkor persze hpgy hizol.
2010. szept. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!