3 hónap alatt egyetlen dekát sem fogytam. Más is van hasonló cipőben? Nálad mi a gond?
Március óta egyetlen dekát sem fogytam bár igazából hülye voltam hogy nem mértem azóta egyszer sem magam. Laborom utoljára márciusban volt szintén, belgyógyász nem talált olyan eltérést ami további kivizsgálást igényel fogyás szpontbol, tehát pl pajzsmirigy kizárva. Maj értékek minimálisan emelkedettek, de ennyi.
Két három naponta edzettem, többnyire Spinning otthon. Futást most hanyagoltam, úgy tűnik, kar volt…
Diétára igyekeztem figyelni de hazudnék ha azt mondanám hogy minden egyes nap kifogástalan volt. Heti mondjuk 1 bor megvolt.
Ennek ellenére teljesen ledöbbentem hogy egyetlen kilót sem adtam le három hónap alatt.
Többen is jelezték pedig hogy latszik rajtam a fogyás, különösen fenék és has, arc területeken. Én naiv 😄
Teljes depresszióba estem a hétvégén, pedig már azt hittem júniusra csinosabb leszek. 89.1 kiló vagyok március 5 óta.
Szerintem régen könnyebben ment. Most 32 éves vagyok, ülőmunkát végzek és egyébként most lett vége a vizsgaidőszakomnak, reménykedem hátha majd most elindul a fogyás ☺️
Van még valaki hasonló cipőben akinek nem sikerült eredményt produkálnia? Nálad mi a gond?
Lehet IR-es vagy, endokrinológus, terheléses cukor vizsgálat nem ártana.
Illetve nem mindegy, hogy mit jelent, hogy igyekszel a diétára figyelni? Érdemes volna pld. kaloriabazis.hu-n vezetned, hogy mit és mennyit eszel/iszol, mert lehet meglepő számokat fogsz kapni.
Nálam az a gond, hogy ha szülinap, vagy más ünnep van, akkor 1-1 napra felfüggesztem a fogyókúrám, és tortát, meg mindenfélét eszek. Na, ezen kell változtatnom. Én is el vagyok keseredve, hogy itt a nyár és nem jók rám a ruháim, kb 8 kilót híztam télen, azt kellene leadnom.
Amúgy nálam jól szokott beválni a párolt répa, nyers répa, natúr joghurt, kefir, kígyóuborka, cukor helyett eritrit, többnyire ezeket eszem és alkoholt nem fogyasztok.
Nem biztos, hogy probléma van. Nekem is volt stagnálás a fogyásban, igaz, eddig konkrétan csak 2 hónap. Nem foglalkoztam vele, csak éltem az életem, csináltam tovább amit eddig, és újra beindult magától. 27 hónapja kezdtem el fogyni, nagy súlyról, egyáltalán nem estem kétségbe, hogy a testem kicsit pihenni akart:) Nem kizárt hogy még lesz ilyen, mert még van némi felesleg, és azt mondják, az utolsó kilókat a legnehezebb leadni.
Egyik barátnőm pl 8 hónapig stagnált -40 kg után, türelmes volt, kivárta, és aztán még fogyott 20-at, és elérte a célját:)
Köszönöm a válaszokat :)
Ma már nem látom olyan szörnyű borúsnak a dolgot. Talán picit mégis sok volt a “becsúszott” kaja….
Kitartás Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!