Már gyakolatilag minden honnan fogytam, de a karomról még nem. Ez miért van?
Mármint úgy érted, hogy már sehol sincs rajtad fölösleg, csak a karodon? Vagy még mindig fogyásban vagy, és amíg máshonnan mennek le a centik, a karodról nem?
Amúgy én fogyásban vagyok, elég sokat lefogytam, de még elég sok van a célig, de pl. talán a karomról megy le leglassabban a fölösleg. Ha még fogyásban vagy, akkor szerintem ne aggódj. Mármint, mindenki máshogy fogy, más ütemben.
Meg amúgy ez lehet hülyeség, de egyszer olvastam egy olyat, hogy azokról a testrészeidről megy le utoljára a fölösleg, ahova anno legelőször felment. Szóval én pl. mielőtt úgy igazán elhíztam volna, már azelőtt is husisak voltak a karjaim, sosem voltak olyan hú de vékony karjaim, mindig volt rajtam minimális fölösleg. És most is, a karjaimról megy le a leglassabban a fölösleg, centikben alig van változás. De lehet, hogy ez amit írtam, hülyeség, de én egyszer valahol olvastam valami ilyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!