Mit csinálnátok a helyemben?
16 éves lány vagyok már kb 3 éve diétázok kisebb kihagyásokkal, sokáig jól ment le is adtam 20 kg-ot de utána úgy gondoltam hogy megállt a fogyás ezért kb fél éve volt hogy nagyon kevés kalóriát ettem (1200-1300 kalóriát) és mellette heti 7x edzettem 1,5 órákat
Szerintem ez miatt nem tudtam wc-re menni csak hashajtóval és 4 hónapja már nem is menstruálok
Mostanában felemeltem a kalóriát 1900ra és csak heti 4x edzek de sajnos még mindig nem menstruálok
Esetleg tudtok valami tanácsot adni?
Nem nagyon szeretnék többet enni mert félek hogy visszahízom azt ami lement.
(Nőgyógyásznál már voltam, azt mondta minden rendben van)
Első vagyok.
Szerintem 2000 körül simán ehetsz. Nem kell mindennap edzeni, az nem tesz jót. Kell egy-egy pihenőnap, úgy sokkal jobban fogsz fogyni, izmosodni. Azért számolj azzal is, hogy ha sportolsz, akkor ugye izmosabb is vagy, és az izom nehezebb, mint a zsír, szóval hiába vagy esetleg kilóban még szerinted sok, ne csak azt nézd, hanem az összhatást tükörben. Megváltozik az alakod. Itt a jó idő, lehet menni futni a szabadba, én is járok. Csak arra figyelj, hogy futócipőben menj és ne aszfalton fuss.
Még egy kis gondolat... ne akarj nádszál vékony lenni, nem minden pasinak jön be, a formás lányokon sokkal jobban állnak a ruhák. 🙂
Ja és az alacsony testzsírszázaléktól elmaradhat a menstruáció.
Köszönöm a válaszokat :)
30% a testzsír, szerintem az nem alacsony
Férfinak valóban nem alacsony.
Nőknél ilyenkor már leáll a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!