Szerintetek így lefogyhatok?
Figyelt kérdés
Szóval heti 2x2 órát járok az edzőterembe (szerda, péntek), ahol 1 óra kardió és 1 óra súlyzós edzésem van.
Ezenkívül hetente 1x biciklizek (40 km).
A napi kalóriakeretem 1400-1500 között mozog.
Viszont nem magamra főzök, szóval nem mindig tudok teljesen egészségesen étkezni, viszont igyekszem minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani:)
2021. máj. 9. 20:13
1/7 anonim válasza:
Pár a lényeges információt kihagytál: nem, magasság, testsúly.
2/7 anonim válasza:
Az 1400-1500 kalóriával valószínűleg edzés nélkül is tudnál fogyni, szóval persze. Viszont én a helyedben az edzés napokon többet ennék, 1400 elég kevés, ha két órát edzel (szerintem). De a kérdésedre válaszolva, ennyi kalóriabevitellel persze, valószínűleg tudsz majd fogyni.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Sajnálom! Lány vagyok, 165 cm és 86 kg!:)
2021. máj. 9. 21:16
4/7 anonim válasza:
3# Ebben az esetben én a helyedben az edzésnapokon minimum 300-400 kalóriával megnövelném bevitelt. A jelenlegi kalória kereteddel biztos, hogy fogyni fogsz, de túl nagy deficit esetén nem lesz tartós a fogyás, "jojó effektus" alakul ki. 1400-1500 kalóriával egy nálad kisebb súlyú nő - aki nem sportol -, is könnyen le tud fogyni.
6/7 anonim válasza:
#4 1700-1800 kalória nem fogyáshoz, hanem súlytartáshoz elég. Még ha edzel is mellette minimálisan fogsz fogyni.
Kérdező az 1400-1500 kalória teljesen rendben van.
7/7 anonim válasza:
Igen, le tudsz, de sztem is több kcal kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!