Eddig jó volt a mai napi kajám? Úgy érzem sok volt .
Figyelt kérdés
Reggel ettem házi sonkát sütve egy szeletet, paradicsommal és paprikával, utána 1 fürt szőlőt, és egy körtét, és most úgy érzem kicsit bekajáltam : 2 puding egy csokis és egy vaníliás 2*125 gramm, és 2 virslit egy szelet lenmagos kenyérrel. vacsorára mozzarella sajtot gondoltam paradicsommal.2010. aug. 23. 13:42
1/7 anonim válasza:
:D
a reggelibe mehetett volna kenyér pl.
az ebéded komolyan pudingból fog állni?:P vacsi ok.
2/7 anonim válasza:
Ha ez neked sok, akkor máskor mennyit eszel? Hogy nem haltál még éhen?! :S
3/7 anonim válasza:
Nem sok ez, jó lesz mára. Bár a eggeli tényleg lehetett volna tartalmasabb.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát elmentem üzletbe és pidingokat vettem, akciós volt :D
Csak most éreztem picit soknak, nem az egész napit, de megyek sétálok egyet. Reggelihez nem ettem kenyeret, csak a diétázóknak való azt a nagyon vékony muces a neve vagy mifene szeletet.
2010. aug. 23. 13:58
5/7 anonim válasza:
hát ez írtó sok ráadásul összevissza ettél mindenfélét:S puding,sonka...hánynom kell.egészségtelen bocsi.
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj, hát tényleg ossze-vissza ettem, de kívántam az édesset. és szerintem még mindig jobb, mintha csokiztam volna.
2010. aug. 23. 14:35
7/7 anonim válasza:
megint én vagyok:D hát igen,a csokinál jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!