Mit csináljak? Az ismerőseim nem nevetik ki a hasamat bikiniben?
Nemsokára itt a nyár.
153cm és 43 kg vagyok. Tudom normális súlyom van, de a hasam tartok tole, hogy nem nézne ki jól az én 2 részes bikinimmel.
Íme egy kép a hasamról: [link]
Nem szeretnék nagyon fogyni, de félek, hogy az ismerőseim, vagy akár csak a Balatonon az emberek, ki fognak nevetni. Kisebb koromban volt, hogy az ismerőseim a Balatonnál azt mondták, hogy hordóhasú vagyok, vagy hogy olyan vagyok mintha lenyeltem volna egy dinnyét.
Nincs semilyen betegségem.
Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak és hogyan.
Normálisan szoktam enni, a nyusziaimmal rendszeresen (kb naponta) legalább fél órát (általában 1- 1, 30) futkározok.
Kiskoromban volt hogy majd szét repedt a hasam, de az ismerőseim kedvesen mondtak, ezt meg azt. (Nem nagyon bántottak meg) csak szeretném kényelmesen érezni magam, hogy ne keljen feszengenem.
A hasad - csak a hasad - nem mérvadó.
Egy egész alakos képpel többet lehet mondani, mert lehet hogy mellette pl tök jó a feneked, vagy nagyobb melled van, stb.
Egy pocak semmit nem jelent, nekem is így néz ki, mikor sokat eszek és puffadok - még durvább -, de egyébként még mindig kórosan sovány vagyok.
Hmm, azt hittem fiatalabb vagy, mert nagyon fiatalkan en is hordo voltam aztan az ido levitte.
Hat akkor marad az edzes, meg nezz olyan kajakat amiket leviszik a puffadast, amik meg okozzak azokat keruld(nekem pl a gluten volt mindig a ludas).
De egyebkent ez tenyleg egy olyan kep, hogy nem sokat tudunk meg. Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!