Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felso testre milyen bevalt...

Felso testre milyen bevalt gyakorlatokat ismertek? Futok, amelle kene vmi.

Figyelt kérdés
Most kezdtem fogyozni mult heten, kabe egy 15kg ot kene fogynom, vagy ugy kineznem, mintha annyival kevesebb lennek. Ezt azert irom igy, mert kozben remelem egy kis izom is fejlodik itt ott. Futok mar egy ideje, de nagyon lealltam vele honapokig. Most 6 hete 4x futok hetente. Emelle szeretnek vmit ami karombol es felso testembol fogyaszt. Emellett elkezdtem csokkenteni a kaloriabevitelt es megprobalni odafigyelni mit eszem. 158cm vagyok 70-72kg, 55 a cel, nem akarok nagyon vekony lenni. 38at toltom lassan, dolgozni most alltam vissza konnyu fizikai munka 7ora talpalas. (no vagyok). Ha vkinek tippje van otthon vegezheto, nem hely igenyes gyakorlatokra, taplalkozasra, orommel fogadok minden tanacsot. Futni altalaban 30 perc 1 ora kozott szoktam,lassan emelem a sebesseget, idot, tavot.
2021. ápr. 22. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Felsőtestre fekvőtámasz. A húzódzkodás is nagyon jó, csak nehéz.
2021. ápr. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!