Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hova jöhetett fel ez a 10 kg?

Hova jöhetett fel ez a 10 kg?

Figyelt kérdés
Az elmúlt egy évben híztam 10 kg-ot.De az a poén benne,hogy nem látszik meg,pedig eddig sem voltam egy nádszálvékony termet.Sőt sokan megjegyezték,hogy mennyire jól nézek ki,Pedig nemhiszem,hogy 80 kg-osan olyan jól nézhetek ki.De azonkívül,hogy 2 szűkebbszabású nadrágom egy kicsit szorosabb,ugyanúgy kiállnak a csontjaim,nem lett "nagyobb" a fejem,és sorolhatnám.de én megőrülök,hogy 80 kg-ot mutat a mérleg.Nem sportolok,meg semmi.Még a bordáim,kulccsontom,is teljesen kilátszik.Ezt nem értem mitől lehet.Bár jó lenne megszabadulni úgy 20 kgtől(egy évvel ezelőtt sem voltam megelégedve magammal)nem ártem,hogy mi ez az egész.Ráadásul mitől jöhetett fel ez a 10es,hiszen nem eszem többet mint előtte.
2010. aug. 19. 16:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Lehet változnak a hromondjaid,semmibaj:)
2010. aug. 19. 18:36
 12/14 A kérdező kommentje:
de akkor is 80 kg????rosszul vagyok ha a mérlegre állok,pedig nem látszik,hogy 10 kgot híztam,olyan 2-3 kgnyi változás az észrevehető.
2010. aug. 19. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
170cm 80kgval hogy állhatnak ki a csontjaid, bordáid? Nekem ez nagyon hihetetlen. Sztem megérné amúgy orvoshoz elmenned ha semmi nem változott és ennyit híztál
2010. aug. 19. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Tojjál a mérlegre!A testzsír százalék számít nem a testsúly!
2010. aug. 20. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!