Menstruáció kimaradás drasztikus fogyókúra végett! Mit is értünk darsztikus alatt?
32kg minusznál tartok.Nem koplaltam.Szigorúan 2-3 óránként ettem/eszek.
Ma van pont egy hete hogy meg kellett volna jönnie.Terhes nem vagyok.Esetleg még a vesecisztával összefüggésben lehet?Több cisztás vesém van,és két napja görcsöl megint.De mikor neki áll fájni akkor már késett.Ja!És egy het 2-3 napig barnás,rózsaszines folyásom volt.
Köszönöm a választ!
Akkor most nem kell orvoshoz rohannom?
A cisztáimmal nem tudnak mit csinálni mert túl sok van ezért müteni se lehet.Kedves volt a doktornö.:)Azt mondta annyit tudok vele csinálni hogy legyen mindig nálam erös fájdalomcsillapitó.
várj szerintem még egy hetet, és utána menjél el dokihoz, ha nem jött meg
nekem is volt olyan, hogy majdnem 3 hónapig nem volt semmi, én tényleg drasztikusan fogyóztam, és párszor hánytam is :$:(
szerintem nálad az a gond, hogy fogyóztál, de ha nyugtalan vagy jövő héten menj el orvoshoz :) remélem nem lesz semmi baj, no para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!