Mitől lett az Aliment lazacolaj sárga?
Figyelt kérdés
Narancssárga volt "gyárilag", nemrégóta citromsárga színű a boltban, ugyanaz a cimke.2021. márc. 11. 21:28
1/4 anonim válasza:
Kevesebb színezéket nyomtak bele.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt a címkén fel kellene tűntetni, mint összetevőt.
Viszont ilyen nincs rajta írva, hogy Összetétel: ....% lazacolaj, stb.
Ez nem kötelező?
Olyan van, hogy egységnyi lazacolajban mennyi szénhidrát, fehérje, zsír, telített zsír, telítetlen zsír, többszörösen telítetlen zsír, EPA, DHA...
2021. márc. 16. 09:03
3/4 anonim válasza:
A lazac és a lazacolaj narancssárga színét az ASZTAXANTIN adja, amely természetes összetevője a lazacnak és olajának. Az asztaxantin a legerősebb antioxidáns. Ezért az eredeti összetevőiben "hagyott", narancsos színű lazacolaj nemcsak az omega3 zsírsavakat, hanem az erőteljes asztaxantin antioxidánst is tartalmazza, amely a zöldes-citromsárgás színűről nem mondható.
4/4 A kérdező kommentje:
Nahát, köszönöm!!!
Akkor ez tudatos silányítás.
Lehet, hogy kapszulába rakják az asztaxantint, és azt is eladják.
2022. ápr. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!