Hogyan tudnék fogyni? Napi étrendem ,reggeli 2 vajas zsemle valamilyen felvágottal kb 5dkg-nyi ,tizórai semmi,ebéd semmi,uzsonna semmi,vacsora általában legkésőbb 18-órakor szoktam,akkor kb 4deci leves és egy tányér második normál adag,többi lent...
Testtömege csökkentéséhez
0.5
kilogramm
hetente*
Kalória (kcal) 3651kcal
Szénhidrátok (55%) 2008kcal 502gramm
Fehérjék (15%) 547kcal 147gramm
Zsírok (30%) 1095kcal 121gramm
Ezt számolta ki nekem .Ebbe mi fér bele a két zsömlémen kívül,tudom el kellene osztanom nem estére hagyni 60%-át, de nem megoldható és nem is kívánom napközbe.
A colát biztos megszüntetem ,mert már unom a sima vizet meg utálom a szénsavast meg ,azért hagytam abba ,mert ihattam volna csapvizet is ,annyi bubi volt benne az utóbbi időkbe.
Bubis víz jó, zöld tea, citromos víz, ubkorkás víz, epres víz, menta tea, csalán tea.
A zsemle a legolcsóbb, legkevésbé tápláló szénhidrát.
Cseréld le valami minőségibb kenyérfélére, gabonára.
Pl magos barna zsemle már jobb. Tegyél bele uborkát, hummuszt, salátát, paradicsomot, koviubit...
A felvágott helyett mondjuk főtt csirke?
Nem csak a kalória számít ám, hanem a makrók is.
Az emberi test nem csak random energia egységen működik, ha csipszből és fagylaltból viszed be azt az X ideális kalória mennyiséget, az még nem jelent nyert ügyet.
Szerintem nálad az a legnagyobb probléma, hogy nem kapod meg a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és valszeg fehérjét se, viszont túl sok a cukor a ch és a szódium ami nem csak hízlal de a vesédet, májadat is tönkreteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!