Ki hány éves, hány kiló, milyen nemű? És én leírom hogy mennyi az ideális súlya, persze 10% körüli eltérés is normális
Kérdező,hülyeségeket írkàlsz.Egyetlen esetben sem találtad el.Ideális milyen szempontból? Egészségügyi vagy esztétikai szempontból? Kort figyelembe vetted? (Tudod ez azért fontos,mert ahogy idősödik az ember,megjelennek a különböző betegségek,és komolyabb műtétek előtt nem árt,ha az emberen van némi plusz kiló).Továbba,nem egy fix számot szoktak meghatározni,hanem
egy tartományt.Az emberi test nem matematika.
30: neked az ideális 72 kg
31: igen, figyelembe veszem az életkort.
168 cm és 40 kg (32N). Tessék, kérdező.
Egyébként ja, dolgozok rajta, és pontosan tudom, mennyi a NEKEM ideális súly (hát igen, NEM ez), nem kell, hogy megmondd. ;)
64 kg, és nem akarom megmondani.
De lehet hogy ilyen gént örököltél. Ennek is van előnye mert nem leszel visszeres meg szívbeteg. Az esetleges vitamin hiányt tudod valamennyire pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!