Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat eszek?

Szerintetek sokat eszek?

Figyelt kérdés

Ma ezt ettem/fogok még enni:

Reggelire zabkása, egy banánnal és egy kiskanál mézzel.

Utána a kávém 100 ml laktózmentes tejjel és édesítővel.

10órai féleségnek ettem 2db double creme oreot.

Ebedre salátamix sült natúr csirkemellel, kb 5 koktélparadicsommal és egyéb sült zödségekkel. Az "öntet" az a kevés olivaolaj amiben sült a csirke es a zoldseg

Uzsonna lesz: egy laktózmentes jogobella. Nem biztos de lehet fogok inni még egy kávét ugyanúgy mint reggelire

Vacsora: húsleves cérnatésztával és főtt répával.

2021. jan. 26. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

jesszusom, de hogy vagy kövér (szerintem még vékonynak is túlságosan is az vagy)

inkább edz, de ne ditáz, inkább egyél egészségesen

(nem vagyok szakértö )

2021. jan. 26. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel a testsúllyal és magassággal kétlem hogy túlsúlyos lennél. Az más ha löttyedtnek érzed magad, akkor inkább vmit mozognod kellene hogy építs egy kis izmot. Nem kell messzire se menned a youtube-bon 1000 féle videót találsz hogyan tudsz otthon edzeni. Én próbálok mindig olyat találni ami szórakoztató is így nem adom fel a felénél. :D
2021. jan. 26. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Hat nem is tudom miert nem fogysz bas*dmeg, csak tan nem azert mert mar igy is nagyon sovány vagy? Ha lottyedt vagy huzzal edzeni sulyzokkal. 54 kilo vagyok, 155 centihez. Es meg igy se vagyok dagadt, meg csak husis sem. Szoval te alljal le, mert lazan atmesz anorexiaba nem sok.
2021. jan. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!