Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasznos források (blog,...

Hasznos források (blog, insta, faceboook oldal/csoport, weblap stb.) IR étkezéshez?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, viszont nem kaptam sok tájékoztatást ezzel kapcsolatban. Sport és diéta. A neten próbáltam utánanézni, hogy mégis miként kellene étkeznem. Arra jutottam, hogy fontos a rendszeresség és ki kell alakítani egy napirendet, hogy napi 5x egyél megfelelő időközönként. Napi max. 160 g szénhidrát az ajánlott. A számolás is picit nehézkesnek tűnik, emiatt arra jutottam, hogy egyszerűbb lehet előre megtervezni a napokat, mint közben méricskélni és számolgatni. Viszont a konkrét ételekkel bajban vagyok, mert korábban pont olyan dolgokat ettem, amik most nem játszanak pl. gyümölcsök, tészták, kenyér, péksütemények. Főként a reggeli és a vacsora okoz gondot, mert a tojásnál és a salátánál ki is fújt, nem nagyon jut eszembe más. Sok dolgot nem is szeretek pl. hal, máj, zab, zeller, magvak önmagában, gomba és most hirtelen csak ennyi jut eszembe, de biztosan van még más is. Emiatt jó lenne, ha kapnék valami iránymutatást, egyfajta guideot, recepteket stb., hogy könnyebben boldoguljak.
2021. jan. 20. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Csatlakozz facebookon IR csoporthoz,sok hasznos info van. Én az ir étrend 160 gr ch-ban vagyok benne.Illetve tudom ajánlani szintén facebookon Betűimsora.Ennyit írj a keresőbe.Egy hölgy csinálja az ir diétát,rengeteg kiszámot,kimért receptje,étel ötlete van.
2021. jan. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!