Miért van az, hogy alig eszek 2 hete és a súlyom nem csökkent? Sőt, még fél kilóval több vagyok.
azért van ez mert a szervezetednek többre lenne szüksége és amit megeszel azt el is raktározza szóval így soha senki nem fog tudni fogyni
amúgy meg ha tudod hogy nem egészséges sőt nem elég hogy nem fogysz tőle de még hízol is akkor minek csinálod ezt?!
kicsivel egyél kevesebbet mint előtte és sportolj, na úgy már fogyhatsz
Megválaszoltad saját magadnak a kérdést. Azért van ez, mert nem egészséges. A szervezet nem hülye, ha alig eszel, akkor raktároz, ez van. :)
Akkor fogsz formailag javulni, ha megfelelően táplálkozol. Ilyenkor a szervezet tudomásul veszi, hogy van mindig tápanyag, nem kell ratározni. Ki gondolta volna, igaz? ;)
egyél normálisan de ne sokat és normális kajákat
sok zöldség, gyümölcs, fehér húsok, kevés kenyér vagy semennyi, kevesebb édesség...ja és persze mellé a sport
Az összes válaszolónak igaza van belassul az anyagcseréd és zsírban raktározza el a tested a tápanyagot "kitudja mikor lesz rá szükség, meddig nem jutok táplálékhoz" alapon.
Ezt ki lehet küszöbölni napi 5-6-7 kisebb étkezéssel ami megpörgeti az anyagcserét.
Persze figyelni kell a tápanyagokat is és a kalóriát, ha fogyni szeretnél!
Az 5 ropis személyi edző.
ne úgy akarj már fogyni hogy szenvedsz mint egy anorexiás és tönkre teszed a szervezeted esetleg bele is halhatsz
neki épp elég baj az hogy anorexiásak te meg így akarsz fogyni?!
hát akkor csináld, magán ügy de ne csodálkozzon a sok rosszul léttől meg ne 1-2 héten belül várd az eredményt
Hát ha úgy akarsz fogyni, hogy elsorvad az izmod, nem tudsz mozogni, és amint egy picit normálisan ennél, visszahízod a kétszeresét, vagy ha sokáig csinálod, akkor meghalsz, akkor csináld utánuk.
Én ehelyett azt választottam, hogy eszem mindent amit szeretek, csak kevesebbet, és egészségesebben, így ugyanúgy örömteli az étkezés, van energiám sportolni, jól érzem magamat, és mégis fogyok havonta több kilót.
Te választasz, hogy boldogan, egészségesen és karcsún akarsz élni, vagy gebén, betegen elsorvadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!