Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha én nem akarom ezt?

Mit tegyek ha én nem akarom ezt?

Figyelt kérdés
159 cm vagyok és 45 kg. Napi 3x szoktam enni, viszont anyum elvitt egy pszichológushoz, mert aggódik a fogyásom miatt. A pszichológus azt mondta, egyek napi ötször(egyek csokit az étkezések között magyarul) ... Nekem ez nem megy. Nem akarok hízni, nem tudok ötször enni...
2020. dec. 10. 06:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztosan nem azt mondta, hogy csokit egyél. Napi 5szor egészségesebb étkezni. Az a plusz kettő lehet egy alma is.
2020. dec. 10. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem véletlenül vitt anyád pszichológushoz!
2020. dec. 10. 09:17
 3/4 Tabbouleh ***** válasza:
95%

Nekem még egy dietetikus is azt mondta, hogy egyek csokit és túró rudit..

Kérdező

Egyél 5×,hogy mindenki boldog legyen és max sportolj többet.

Egy-egy alma tényleg belefér

2020. dec. 10. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon helyes, hogy anyukad foglalkozik veled, remelem tovabbra is fogsz jarni terapiara. Vekony vagy, de a sulyod meg ugy-ahogy elmenne, viszont az tisztan latszik, hogy a fejedben van baj. Egyel csak napi 5x, es nyugodtan ehetnel neha csokit is, nem kell mindent megvonni. De kozti etkezesekkor ehetsz pl magvakat, gyumolcsot, turokremet, zabszeletet, stb.
2020. dec. 10. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!