Élvezetes otthoni mozgás?
Itthon szeretnék mozogni, de valami olyasmi kellene, amit élvezek is és így hosszú távon tudnám folytatni. Próbáltam youtube-os tornákat pl. Rubint Réka, Chloe Ting és társai, de borzalmasan unom. Próbáltam jógát is, de azon konkrétan elaludtam :D Egy-két napig csinálom, de aztán feladom, mert nem élvezem és nem tud lekötni.
A vírus előtt spinracing edzésre jártam, azt szerettem. Gondolkoztam, hogy vennék itthonra egy spinning kerékpárt, de nem egy olcsó mulatság sajnos :(
A szex az egyik legjobb kardio, de a minősége függ a partnered teljesítő képességétől :D Csak akkor működik, ha magas intenzitású a dolog és a pulzust megpörgetitek rendesen, ráadásul bírjátok fél óránál tovább.
Én azt mondom, hogy fektess be egy spinning bringára, ha azt élvezed. Hosszú távon megtérül és az is egy jó motivációs erő, hogy "ha már kifizettem, akkor használni is fogom". Nálam bejött. Én két éve vettem egy komolyabb szobabiciklit és a mai napig támpillére az életmódomnak és az edzésnek, amit itthon csinálok.
Csinálj egy f@sza kertet. Ha panelban laksz, akkor a ház előtt.
Menj el menhelyre kutyát sétáltatni, vigyél ki egy 50 kilós kutyát, amelyik húz, mit az állat, meg futkározik, garantáltan megszakadsz, levegőn vagy, küzdesz, és még jót is teszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!