Griffincube kérdése:
171 cm-hez szerintetek hány kg az ideális?
Figyelt kérdés
Én 48 kg vagyok.
A környezetem azt mondja sovány vagyok, de én egyáltalán nem érzékelem így.
Ezért érdekelne, hogy tényleg nekem nincs igazam, és hogy ez mennyire objobjektív. Tehát szubjektív véleményekre vagyok kiváncsi. :))
28:2 / l
(Bocsánat, a korom miatt csak így engedi)
2020. dec. 3. 17:42
31/35 anonim válasza:
Én 172 cm magas vagyok és 62 kg a tökéletes. Amikor 58 kg voltam, akkor igencsak sovány voltam. Te anorexiás vagy, főleg, hogy azt írod semmiképpen nem akarsz hízni. Hát jó, akkor legyél 30 kg de vigyázz, a kórházak tele vannak covidosokkal.
32/35 anonim válasza:
Mivel fiatal vagy,lehet normàlis.Én 170 cm vagyok de minden csontom kiàllt mikor 48 kg voltam (akkor 23 éves voltam és direkt fogyasztottam le magam,koplaltam).Ha jól emlékszem,52 kg lenne a minimum ehhez a magassághoz.De ahogy írtàk,testalkattól függ.Most 58 kg vagyok és egyáltalán nem gondolom,hogy vékony lennék,vagy hogy híznom kellenne 2-3 kg-t (de lehet az anorexiás múltam kísért)
33/35 anonim válasza:
Szia szerintem vekony vagy, de normalis. En 15 evesn voltam 173hoz 49 kg, erre emlekszem, es eleg vekony voltam. Most 175 es 62 vagyok, most is vekony vagyok.
34/35 anonim válasza:
Én annyi idősen mint te 169 centihez voltam 43,8 kilogramm. Akkor kezdtem a mérleggel meg a kalóriákkal barátkozni. Amikor kezdődött nálam a testképzavar akkor élsportoló voltam, ami volt rajtam, az is izom volt de mégis fogyni akartam. És sosem hittem abban, hogy mennyit mutat a BMI kalkulátor, higy mennyit kéne híznom mert nem voltam sovány és jól éreztem magam amíg nem lettem evészavaros, és nem kezdtem el félni az elhízástól.
Szóval a számok nem mindig mondanak igazat.
35/35 anonim válasza:
Én 21 eves vagyok, 4 honapja szültem és a szoptatástol (szerintem) allandoan fogyok. 173 cm-hez én is pont most vagyok 48 kiló. Borzalmas... az arcom beesve, bordaim kint, popsim eltűnt ... alapból sem voltam duci, sőt, vekonynak szamitottam olyan 55kg körül, de akkor legalább volt valami kis formam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!