Valaki esetleg tud segíteni?
Olyan aerobik (vagy hasonló) videót keresek amivel tényleg le lehet fogyni, mert el szeretnék kezdeni rendszeresen mozogni.
Előre is köszönöm!!!!
Le lehet, én legalábbis úgy fogytam le, hogy semmivel sem mozogtam többet, mint előtte.
Egészséges ételekből is lehet annyit enni, hogy ne tudj fogyni.
Ha beteg vagy, az akadályozhatja a fogyást, kérdés, milyen betegséged van.
Chloe Ting videóit ajánlom, az is jó benne, hogy ha túl nehéznek találsz egyes gyakorlatokat, megmutatja a könnyített verziójukat is. Vannak kéthetes programjai is napokra lebontva. Nagyon elhízott lányok is végigcsinálták, mellette vagy diétáztak, vagy nem, de nyilván diétával jobb eredményt értek el.
Az nekem is volt, mármint a Hashimoto... Szedsz rá valamit?
Nekem nem menne/megy mozgás nélkül, mert még az egészséges ételkböl sem lehet semennyit enni.
A napi kalóriát nem csökkenthetem tovább, mert az már az egészségem rovására történhetne csak , mivel igen jól hasznosítja a zervezetem a legkisebb ételmennyiséget is.
Ezért két lehetöségem van, vagy koplalok és megbetegszem, vagy azonos kcal mellett többet mozgok és több energiát használok el.
Kérdező, a mozgás két dologban segít. Először is, befolyásolja a hormonháztartást úgy, ami segít a fogyásban. Másodszor is pedig energiát használ fel, tehát segít a "többet használsz fel mint amennyit beviszel" kivitelezésében.
Az utóbbit el lehet érni csak a kajára figyelve is, és lényegében bármennyi mozgást lehet még több evéssel ellensúlyozni. Ettől még segít, csak nem mindenható.
Ami az előbbi hatást illeti, ott meg az a lényeg, hogy bármilyen mozgást is csinálsz, az rendszeres legyen, és azért valamennyire megterhelő. A rendszerességhez az kell, hogy szeresd csinálni. Milyen mozgást szeretsz? Azt csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!