Elkerülhető a megereszkedett bőr?
Figyelt kérdés
Nagy súly vesztés, heti max 1kg fogyásnál is? Vagy ez teljes mértékben elkerülhetetlen jelenség ekkora súlyveszteségnél? (40-50kg)2020. nov. 17. 22:04
1/8 anonim válasza:
Ekkora súlyveszteségnél lehetetlen elkerülni. Viszont arra figyelj, hogy legyen dokumentàlva a fogyàs (orvos által), mert ha később meg akarod csináltatni a megereszkedett bőrt, akkor fizeti a tb.
2/8 anonim válasza:
Heti 1kg ilyen szempontból szerintem túl gyors. 50 kg mínusz esetén szinte 99,9% hogy fog maradni felesleges bőr, viszont ha ennyi felesleget kell leadni és orvossal igazoltatod a fogyást, tb-re is csináltathatsz bőreltávolító műtétet.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül értek egyet az előző kommentekkel, 40 éves kor alatt, lassú fogyással, a bőrre kiemelten odafigyelve (shea vaj, váltózuhany, rengeteg folyadék és mozgás) sztem elkerülhető a nagyon durva bőrmegereszkedés.
4/8 anonim válasza:
Én eddig 30 kg-t fogytam, de nem lóg sehol a bőröm. Még 10 kg-t szeretnék, nem tudom, hogy az utolsó 10 kg mennyire fogja megviselni a bőröm.
120-ról kezdtem, most vagyok 90 kg. Heti 3 súlyzós edzés, napi 20 gramm kollagén por, sok víz. Szerintem ha ezekre figyelsz, neked is feszes maradhat a bőröd.
Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
4-es: gratu, mennyi idő alatt sikerült? Bőr szempontjából fontos kérdés:)
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Köszönöm szépen!
Idén január elején kezdtem. :)
7/8 anonim válasza:
36 kgot fogytam, semmi nyoma nincs.
Nalam a hizas okozott striakat, azok viszont latszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!