Mit ettetek ma ?
Én reggelire 2 tojásos ràntottát tortillávak
tízórai: 20 db gullón keksz
Ebéd: zödlségleves, püre hallal
Uzsi: 4db gullón keksz
vacsi: joghurt+gránátalma
Szerintetek ez nagyon sok?
Tegnap
Reggel tejeskávé édesítővel aztan elmentem futni
Utana 1.5 kifli olaj nelkül bundáskenyérnek megsütve - 2 tojással+ 2 fehérje, paradicsom, tea
Ebéd
200 g burgonyapüré, 200 g párolt lilakáposzta édesítőszerrel, 180 g tofu kevés olajon megsütve, tejeskávé, kis fürt szőlő
Vacsi
Fél datolyaszilva, kis fürt szőlő, 1 alma, aminek a felét beleadaraboltam egy natúr joghurtba (175 g)+ fahéj
Lefekvés előtt
Fel uborka avokádókrémbe mártogatva, pár szem koktélparadicsom
Amit te ettel nagyon nem tűnik soknak, esetleg kalóriában lehet több mint ranézésre, ha a gullón keksz nagy de mivel ezt nem tudjuk...
De alapvetően jó kajákat ettél, úgyhogy ne legyen bűntudatod, örül neki a szervezeted biztosan :)
reggeli: rozskenyér sok zöldséggel, zsírszegény sajttal
tízórai: banán
ebéd: Saját hamburger, vegán steakkel, sok zöldséggel
uzsonna: zabkeksz, proteinos ízesített likörös,kávés túró
vacsora, délután 4-kor: lazac, teljeskiörlésű rizs, sok zöldség
Délután 4 után sosem eszem. 31 éves nő, 168cm, 48kg.
Reggeli: zabkása 300 kcal
Tízórai: 1 db házi muffin 100 kcal
Ebéd:2 melegszendvics 4 szelet toast kenyérből, sajtból 300 kcal, szőlő 100 kcal
Vacsora: vagy zöldséges vega lasagne lesz (500 kcal) vagy gyümölcssaláta
Reggeli: 3 tükörtojás, szalonnával
Ebéd: Marhapörkölt zöldbabbal
Vacsira tervben: 3db fokhagymás pirítós, ch csökkentett kenyérből, paprikás szalámival, zöldpaprikával, sajttal, paradicsommal, hagymával
Nasi: 100g mandula
Desszert: 3 kocka diabetikus eperkrémes fehércsoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!