Ma vacsorára ez jó lenne?
Figyelt kérdés
1 vagy 2 kisebb joghurt (csoki golyókat lehet bele tenni), és hozzá egy Bebe keksz(amiben 4 darab van, és kakaós). Mit szóltok?2010. aug. 10. 15:19
1/8 anonim válasza:
azt hogy szar és nem tápláló. Ez esetleg desszertnek megy el ha nem fogyókúrázol, vacsora után.
bocsi, te kérdezted mit szólok.
2/8 A kérdező kommentje:
Utána 25 perc taposás + ugrálókőtelezés, és pár hasprés is lenne. Este 7 körül szoktam ilyeneket tornázni.
2010. aug. 10. 15:26
3/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Köszi hogy írtál. Utána még szoktam taposni 20 percet, ugrálókötelezés, és pár hasprés.
2010. aug. 10. 15:27
4/8 anonim válasza:
Attól, hogy csinálod a hülye gyakorlataidat, ez a vacsora még mindig nem lesz tápláló. bocs.
5/8 A kérdező kommentje:
Én ezzel elszokok telni, azzal nincs gond. Akkor úgy kérdezném, hogy nem - e hízlaló ?
2010. aug. 10. 15:30
6/8 anonim válasza:
A joghurt az nem rossz, jó a bélflórádnak; csokigolyókat nem ajánlom, kekszet sem. Legjobb este nyáron valamilyen gyümölcsöt enni, példáúl egy almát. Vagy DInnyét. semennyít sem hízlal.
Remélem tudtam segíteni
7/8 anonim válasza:
ez édesség. vacsorára fehérjét egyél, taposástól függetlenül. amúgy a taposás is akkor használ ha minimum 40 percig és 130as pulzussal csinálod. 20 perc az csak egy kis bemelegítésre jó. a joghurt az jó lenne, de mivel te nem natúr joghurtot eszel hanem azt a cukros csokigolyósat ezért ez az egész úgy rossz ahogy van. kekszről nem is beszélve.
8/8 A kérdező kommentje:
Végülis nem ettem meg, pedig annyira kívántam az édességet. Helyette ettem 1 barackot, csirke sonkát 2 párkit hozzá paradicsom paprika és teljes kiörlésű kenyér ropit vagy mi a neve :D
2010. aug. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!