Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ez??

Hogyan lehet ez??

Figyelt kérdés
Már kb három hete ,hogy nem eszem sem mártásokat sem felvágottakat édeset régen sem ettem és lefekfés eléott pedig éjjel későm este mindig szoktam enni nem eszem nagyon nehéz ,de nem eszem még sem fogytam le egy kg sem és reggel mikor felkelek szinte már abszolutt nem is vagyok éhes csak cigi meg kávé hogyan lehet ez??
2020. okt. 16. 08:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És az hogy lehet, hogy sem írni, sem fogalmazni nem tudsz?
2020. okt. 16. 09:34
 2/13 A kérdező kommentje:
miért azért mert egy két szavat rosszul írtam
2020. okt. 16. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Úgy, hogy összességében még mindig többet eszel, mint ami a fogyáshoz szükséges.

Nem, kor, magasság, súly? Mennyit mozogsz? Mit és mennyit iszol/eszel egy nap?

2020. okt. 16. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
háromszor eszem egy nap csak barna kifli regelire sonka általában csirkemel estére is suly 29 leszek férfi 124 kg 185 cm magas bár lehet tudom a pontos okát
2020. okt. 16. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
A barna kifli, csak minimálisan kevésbé hízlal, mint a kenyér. Gondolom a csirkemellet sem párolt zöldséggel eszed. A mennyiségekről semmit nem írtál. Ha mindezt üdítőkkel öblíted le az sem segít.
2020. okt. 16. 10:26
 6/13 A kérdező kommentje:
nem üdíttő sok vizet fgyasztaom de szerintem ez nem a táplálék lesz
2020. okt. 16. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha keveset eszel érdemes endokrinológiai kivizsgálást kérni a háziorvostól.
2020. okt. 16. 11:51
 8/13 A kérdező kommentje:
lehet
2020. okt. 16. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire mit eszel húshoz köretnek?. Ha nagyrészt tipikus krumplit, tésztát, rizst, egyéb gabonákat, akkor esélyes, hogy túl sok szénhidrátot eszel ahhoz, hogy az anyagcseréd bírja. Lehet simán , hogy szénhidrát intoleranciád van. Kivizsgáltak már ilyen irányban?

Nálam pl ez volt a fő probléma. Így nagyrészt húsok mellé zöldségköretre váltottam, sült zöldségekre, levesekre, salátákra. Mellette tojás, olajos magvak, sajtok, minimális ch csökkentett kenyér, tészta. Működik.

2020. okt. 16. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is orvost kéne felkeresned ezügyben. Ha keveset eszel, de nem fogysz, annak általában hormonális oka van.
2020. okt. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!