Pamela Reif feneke a saját, otthoni edzésterveitől lett ilyen, vagy más van a háttérben?
Jesszus. Ez a pálcikalány, meg a zsírsegg... Ne haragudj, szemüveged van? Kellene, ha nincs.
Nem rosszból, de keressetek már inkább olyan példaképeket, akiknek tényleg van munka a testében. Ez a csaj csak seggre, meg core izmokra pakolt egy keveset. Semmi karja, válla, combja. Aránytalan. Nekem egyedül a feneke az, ami megüt egy pozitív szintet. Minden más elhanyagolható, leginkább csak kitartó diéta eredménye.
#12 Mert ha nincs tökéletes testem, akkor nem releváns a véleményem? Sose értettem az ilyet. De tessék, bár továbbra sem vagyok az út végén, és tisztában vagyok vele, hogy tudok még jobbat kihozni magamból. Jelenleg szálkásítok, hogy utána építhessek célzottan az elmaradt testrészeimre további izmot anélkül, hogy nagyon elzsírosodnék.
13-as köszi.
Nem azért írtam,mert már nem is mondhatsz véleményt, hanem a stílus..
Neked csak feneke pozitív..
Mindenki véleménye releváns, viszont a csaj testében is van meló bőven.
Nem csak diéta van ott..
De!!
Le a kalappal előtted is.
Rakták is fel képet, abban is van meló.
Meg többet vállra, bicepsz, tricepsz, és alkarra.
Jó lesz az.
#14 Nincs irreálisan sok munka a testében. Nekem 0 alappal 2 év volt ez, és semmi célzott edzést nem csináltam, nem súlyzóztam, se semmi ilyesmi. Ha használtam volna, ennél jóval rövidebb idő alatt is lett volna eredmény, de nem volt cél. Most is csak annyi, hogy pár elmaradt izomcsoportot növeljek az esztétikum kedvéért, mivel a sport, amit űzök erősen felsőtestre megy.
#15, nyugi, ha nem reggel van, vagy nem feszítek nem ennyire durva :D A szálkásítás kihívás, már csak a hónap végéig, mert akkor töltöm a 30-at, és bakancslistás az igazi kockahas (plusz sajnos az alkatom miatt a fenekem, combom továbbra is zsíros picit, bár nem vészes). Egyébként nekem bőven tetszik, ahogy vőlegényemnek is, más annyira nem érdekel :) Tartósan pedig úgysem lehet sokáig szálkás egy nő. Nem fenntartó sem ép ésszel, sem egészségügyileg.
Ennek a csajnak nagy, zsírsegge? Jó ég. Ez a nő nálam üti a "deszka" szintet. Ez a forma azért már valami: [link]
Egyébként nyugi, nem két hét múlva lesz valakinek izmos, feszes feneke.
Figyu, az arca nagyon szép (nem tudom mennyi rajta a plasztika), de az edzőtermekben sokkal jobb testű csajok is vannak.
A feneke csak pucsítva tűnik nagynak, nézd meg milyen kis plötyi edzésvideón oldalról. Meg azért, mert pici a cicije.
Dereka is alig van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!