Hallottam hogy az alkohol hízlal, de a marihuana azis hízlal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:30
11/22 anonim válasza:
dagadt vagy és nem tudsz ilyen szarok nélkül lazítani?
vagy miért kell neked a fű?
12/22 anonim válasza:
nem tudom h az uccso nekem vagy a kérdezőnek szol..
de lazitani tudok.. gondot megoldani nem mindig. ez van emberi gyengeség. de be kell hogy valljam.. a lehető legtökéletesebb az életem. ennyi.
ééés nem vok dagadt.. hmm el se hinnéd.. ki irja ezeket a sorokat..
14/22 A kérdező kommentje:
aha dagadt vagyok. meg kiakarom probálni .
2010. aug. 7. 22:00
15/22 anonim válasza:
anorexx?? hát akkor már csak azért is... 168 cm hez vagyok 59 kiló ami szuper.. 2 eredetileg hatalmas mellel.. ami ku** jó imádom meg a pasik is.. lényegében egy bombázó vagyok. és kicsit sem anorexx sőőt...
16/22 anonim válasza:
Deee,télleg gogii vagy :D
Mert úgy írod a hogy-ot,hogy hg.Felismertem.Háááh:D
17/22 A kérdező kommentje:
ahah te meg kivagy ?
2010. aug. 7. 22:05
18/22 A kérdező kommentje:
jjolvan tudommár HG kivagy ( L ) ahah milyen kicsi a világ istenem... :D
2010. aug. 7. 22:13
19/22 anonim válasza:
Ha először szívsz legyen ott veled olyan aki tiszta! Vagy már többször csinálta, nehogy bajod legyen. Csak lightos cigiket csináljatok. Nehogy behányj!
20/22 A kérdező kommentje:
rengeteg ismerösöm kiprobálták már..páran rosszul voltak páran neméreztek semmit, szval kiváncsi vagyok :) . Igen olyan ismerősőkkel leszek akik már többször probálták
2010. aug. 7. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!