Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Virslit szabad enni fogyókúra...

Virslit szabad enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindent szabad mértékkel szerintem, bár sokan egészségtelennek tartják, de a magasabb hústartalmú virslikkel nagyon nem lősz mellé.
2020. okt. 1. 20:20
 2/7 A kérdező kommentje:
2 hete kezdtem. Fogytam 2.5 kg. Nem akarom elrontani.
2020. okt. 1. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Akkor olyat egyél amiben hiszel :)

Én szoktam virslit enni csak nem kettőt, hanem egy darabot nagyon kevés kenyérrel.

2020. okt. 1. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
2 hét alatt ez elég sok. Mennyi plusz van rajtad, és mit eszel még?
2020. okt. 2. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Még krémest is. Csak nem négyet, és nem minden nap.
2020. okt. 2. 06:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Szerintem nem sok fogyás, idealisnak gondolom..

79 kg-rol indultam. 153 cm vagyok. 15 kg-tol szeretnék megszabadulni. Amit nem eszem, azok péksütik, cukros üdítők.. fehér kenyér sem. Nem nasizok, ha mégis akkor gyümölcsöt..

Tehát étkezem rendesen, csak nem zabálok. Eszem főzeléket, leveseket, mindent amit eddig csak nem úgy mint egy disznó. Ez mellett fogyasztom a Prémium Diet termékét a Regular termékcsaládbol. Napi 1 vagy2 alkalommal.

2020. okt. 2. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha be tudod illeszteni a kalória keretedbe és a makróidba, akkor lehet, persze. Én most sokkal szívesebben eszek virslit, mint csirkét, vagy pulykát (a halat pedig abszolút nem szeretem), mert finomabb, vagy legalábbis most jobban ízlik. Bár a fehérjetartalma kevesebb, a zsír, és a szénhidrát több, mivel csak zöldségeket, illetve laktózmentes sajtokat eszem mellé, ezért könnyedén beillik az étrendembe. Ha csirkét, pulykát eszek, akkor mehet aznap szendvics, zabkása, hogy legyen ch fogyasztásom.
2020. okt. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!