Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudom beiktatni a dietamb...

Hogy tudom beiktatni a dietamba a feherje port?

Figyelt kérdés
Vizzel keverhető ízesített feherje port vettem a Lifetilt-tol, mert dietazom mar egy ideje es hiányzik az edesseg kicsit valamint egeszen jol kivalthato vele allitolag egy etkezes. Eddig 10 kilót fogytam fél év elteltével. Ti hogyan es mikor hasznalnatok?

2020. szept. 27. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Van hogy reggel meg edzés után mindig. Szóval általában napi kétszer.
2020. szept. 27. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Ha tejsavó akkor igyekezz vagy tejjel/ zabbal turmixolni vagy edzés után inni vízzel mert nagyon megdobja a vércukorszinted. Ha étkezéshelyettesítőnek van leírva akkor gyakorlatilag bármikor ihatod, annyi hogy ennek is kell számolni a kalóriatartalmát természetesen.
2020. szept. 27. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tejsavo tartalmú! Köszi :)
2020. szept. 27. 09:02
 4/5 anonim válasza:
88%
Én legtöbbször zabkásába vagy natúr joghurtba keverem bele és így sokkal jobban szeretem mint magában :) Sok sikert a fogyókúrához!
2020. szept. 27. 12:56
 5/5 anonim válasza:
91%
Reggelire, zabpehellyel összekeverve és edzésnapokon edzés után.
2020. szept. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!