Valami jó finom saláta receptet? A levelekkel már teli vagyok!
ez tudom:
paprika
paradicsom
uborka
citrom lé
keverd össze egy tálba és gyümölcsel edd meg
Tegyél olyan zöldségeket amiket szeretsz egy tálba ( paradicsom, uborka, stb. )
Aztán tegyél egy kis édestúrót és egy pici joghurtos salátaöntetet az egészre
Bon Appetit !
egy salátafób
Hú, én tudok egy finomat. Na jó, 2-t is, de nem tudom hogy mennyire "fogyis" kaják.:D
1. Paradicsom, uborka, tvpaprika, fokhagyma apróra vágva, hagyma. Egy kis só, bors, és esetleg egy kis cukor rá. És ezt meglocsolod ét/olivaolajjal. Jól összekevered. Én imádom.
2. Rákrudacskák felkarikázva(lehet venni Auchanban is, mondjuk nem tudom mennyi benne a rák, de azért finom.:D), tvpaprika/sárga kaliforniai paprika kockákra vágva, kukorica, főtt tojás kis kockákra vágva, és jól nyakonöntöd majonézzel.
Tegnap ettem, és ez is isteni.:D
íme két recept, majd te eldöntöd, hogy mennyire fér bele a fogyókúrádba, de az íze az isteni:
Paradicsomos kukoricasaláta:
1 konzerv kukorica, 1 nagy paradicsom
öntethez: 2 rész natúr joghurt, 1 rész tejföl, só, bors, petrezselyemzöld, fokhagyma, pár csepp citromlé
összekevered, hagyod állni 1 órát és már eheted is
Répás káposztasaláta:
kis fej káposzta legyalulva, lesózva majd kinyomkodva, 1-2 répa reszelve, kevés(!) vöröshagyma szintén reszelve
öntethez: érzés szerint tejszín, tejföl, majonéz, kevés méz, citromlé, só, bors, ételízesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!