Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után kilazult hasfal?

Szülés után kilazult hasfal?

Figyelt kérdés
2 gyerek születése után nem akar eltűnni a hasam és a derekam két oldaláról a felesleg.Fogyni nem szeretnék kilóra.A hasizomgyakorlatok nem igazán hoznak látványos eredményt.Ha a kilazult hasfal az oka annak mit lehet tenni?CSak plasztika?Köszi.
2010. aug. 6. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Én csak 1 gyereket szültem, de nekem is ez a problémám.

A hasam nekem is kidomborodik,és 2 oldalt a csípőmnél, nadrágban eléggé látszik.

A súlyom u.annyi, mint terhesség előtt, de előtte sose volt ilyen gondom.

Hasizomgyakorlatok tényleg nem hoznak látványos eredményt, mert az izom az ez alatt van, és ezért nem tünteti el.

+ szerintem, ha fogynál, akkor is megmaradna. 10 kg maradt rajtam szülés után, ami olyan 8 hónap alatt le is ment, de a fenti dolgok sajnos megmaradtak.

2010. aug. 9. 14:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, hogy neked sem hozott eredményt a sok hasizomgyakorlat, fogyni minek, ha ugyanannyi vagy?Ha fogynék kisebb lenne a mellem, fenekem, de azok most pont jók.Futok is minden este, diétázom, hogy tartsam a súlyom.nem értem a dolgot, ez valami bőr-háj kompozíció?:-)))bizots hogy nem plasztikáztatnék ezért de nagyon zavar.
2010. aug. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!