Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire gondoltál ahhoz hogy be...

Mire gondoltál ahhoz hogy be tudd tartani a diétát?

Figyelt kérdés

Brian Tracy szerint (többek között és nem kizárólagosan) úgy kell gondolnunk magunkra mintha soványabbak lennénk és ezzel a tudatalattinkban alacsonyabbra programozzuk testsúlyunkat.

Valaki tapasztalt már hasonlót úgy hogy a gondolati gyakorlatokkal tudta elérni hogy kevesebbet egyen. Én hajlamos vagyok arra hogy amikor több kaja van otthon akkor bezabálok és utánna hulla vagyok.

2020. szept. 5. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Tapasztalatból mondom, hogy ez nem segít. Az segít, ha normálisan kiszámolt kalóriakeret van megfelelő makrókkal, ahol bármit megehetsz, amíg belefér a deficitbe, mellette persze sport.

Gondolati, mentális szinten nekem a pozitív gondolkodás segít, a meg tudom csinálni hozzáállás, ebbe igyekszem kapaszkodni, mikor rosszabb napok vannak. De a rosszabb napokat is úgy fogon fel, hogy holnap majd jobb lesz és végül kilengésekkel is elérem a célom.

2020. szept. 5. 08:02
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Egyetértek az első válaszolóval. Kalóriaszámlálás, azon belül látod mi fér bele egy napba. Minden csodafogyi csak humbuk. Én tudom, hidd el, már mindent kipróbáltam.
2020. szept. 5. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a kalóriaszámolást ajánlom. Vagy egy szuper egészséges étrendet, mármint rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és teljes értékű gabonát, kevés soványhúst és ha így eszel, akkor nem kell számolgatnod a kalóriákat mert zöldségből (ha nincs leöntve mindenféle salátaszósszal) akkor bármennyit ehetsz büntetlenül.
2020. szept. 5. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egyedül, otthon dolgozom, sajnos hajlamos voltam rá, hogy akkor is egyek, amikor nem voltam éhes.

Nekem az vált be, hogy költöttem a fogyásra. Futópad, Turbo-porok.

A porok ráadásul rendszerre szoktattak, az egy hónap önuralom jót tett, teljesen tudom tartani azóta a napi négy étkezést, nasi nélkül.

Nem volt durva túlsúlyos, 14-15 kiló, egy év alatt lassan tűnt el, de évek óta maradtak is annyi.

2020. szept. 5. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szülésem előtti ruhákra(: nagyon szeretek csinosan felöltözni bár igen igy is tudok kicsit több felesleggel de engem még is ez motivál

Nagyon sokat segitett a pajzsmirigy slim és a regenor hamarosan elérem a célom ezek nélkül nem sikerülhetett volna

2020. szept. 5. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
A regenorrol párszor már bebizonyították, hogy hatasa nem sok, ellenben ennyi zsírt enni káros.... kiegyensúlyozott étkezés kell, nem csodaszerek.
2020. szept. 5. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azt is hallottam hogyha a család minden tagja egészséges életmódot folytat akkor a hatás még nagyobb drámaibb sajnos nálunk nincsen egyetértés hogy melyik módszer hatásos.
2020. szept. 5. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!