Mire gondoltál ahhoz hogy be tudd tartani a diétát?
Brian Tracy szerint (többek között és nem kizárólagosan) úgy kell gondolnunk magunkra mintha soványabbak lennénk és ezzel a tudatalattinkban alacsonyabbra programozzuk testsúlyunkat.
Valaki tapasztalt már hasonlót úgy hogy a gondolati gyakorlatokkal tudta elérni hogy kevesebbet egyen. Én hajlamos vagyok arra hogy amikor több kaja van otthon akkor bezabálok és utánna hulla vagyok.
Tapasztalatból mondom, hogy ez nem segít. Az segít, ha normálisan kiszámolt kalóriakeret van megfelelő makrókkal, ahol bármit megehetsz, amíg belefér a deficitbe, mellette persze sport.
Gondolati, mentális szinten nekem a pozitív gondolkodás segít, a meg tudom csinálni hozzáállás, ebbe igyekszem kapaszkodni, mikor rosszabb napok vannak. De a rosszabb napokat is úgy fogon fel, hogy holnap majd jobb lesz és végül kilengésekkel is elérem a célom.
Én egyedül, otthon dolgozom, sajnos hajlamos voltam rá, hogy akkor is egyek, amikor nem voltam éhes.
Nekem az vált be, hogy költöttem a fogyásra. Futópad, Turbo-porok.
A porok ráadásul rendszerre szoktattak, az egy hónap önuralom jót tett, teljesen tudom tartani azóta a napi négy étkezést, nasi nélkül.
Nem volt durva túlsúlyos, 14-15 kiló, egy év alatt lassan tűnt el, de évek óta maradtak is annyi.
Szülésem előtti ruhákra(: nagyon szeretek csinosan felöltözni bár igen igy is tudok kicsit több felesleggel de engem még is ez motivál
Nagyon sokat segitett a pajzsmirigy slim és a regenor hamarosan elérem a célom ezek nélkül nem sikerülhetett volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!