Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi olyat lehet reggelizni a...

Mi olyat lehet reggelizni a tojason és a zabpelyhen kivul amiben nincs gluten? En eddig mindig szendvicset ettem, de ez most kiesik. Tudom, hogy van gm kenyér, de az nagyon drága.

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De az abonett egy fokkal finomabb mint a pufirizs. Amúgy gm lisztből palacsinta? Vagy egy jó gyümölcsös smoothie? Az egyik kedvenc reggelim a turmixban 1 érett banán, 1 kefír és a dobozában még egy adag víz. Ennyi, isteni finom.
2020. aug. 24. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam enni néha rizses-sonkás rántottát. Kicsit furán hangzik, de nem rossz.
2020. aug. 24. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Pufirizsből nem tudom, melyiket próbáltad, a sós nekem jobban bejött, mint a natúr. Illetve csináltam még olyat is, hogy 2 rizsszelet közé a szendvicsnek valót. Ezt este összeraktam, becsomiztam. Másnapra megszívta magát, nem volt olyan száraz.
2020. aug. 24. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Túró, joghurt gyümölcsök
2020. aug. 24. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire szereted az édes reggelit, de én pl. most rákaptam a köleskására. Én reggel soha nem kívántam az édeset, a zabkásától kb. hányni tudnék és utálom, de a köleskása nagyon bejött. Tejjel és vízzel szoktam megfőzni, és szerintem tök olyan mint a tejbedara :) Lehet rá tenni gyümölcsöt, kakaóport, fahéjat vagy igazából bármit.

Én szoktam enni simán kenyér nélkül zöldségeket, valamilyen húst (szalámi, sonka, kolbász stb.). Szeretem a tojást is pl. rántotta, tükör, főtt, lágy, kaszinó vagy natúr joghurttal és fűszerekkel szoktam csinálni tojáskrémet. Valaki írta a körözöttet is, az is finom vagy a gyümölcs saláta, joghurt, smoothie.

2020. aug. 24. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:

a puffasztott rizst először én se szerettem, de kipróbáltam többfélét, és mióta csak vékonyabb szelet felvágottat rakok rá, sokkal jobb.

pástétommal, homemade szendvicskrémmel is szoktam kenni. nekem egyedül májkrémmel fura.

2020. szept. 2. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:

A LIDL-ben elkezdtek árulni puffasztott kukoricát. olyan, mint a puffasztott rizs, csak kukoricából, de van benne rizs, és más magféle is.

anyukám krumplis lepényt is szokott sütni, de az kissé fáradságos.

2020. okt. 8. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!