Mi a jobb a szobabicikli vagy a futopad vagy az elliptikus tréner?
Figyelt kérdés
Csak egyet lehet,ha a futopad akkor olcsóbb kategóriájú.Szeretnék fogyni a diéta már folyamatban van de fontos lenne a mozgás ezek közül melyik jó?2020. aug. 10. 18:05
11/25 A kérdező kommentje:
Azok nem igazán jöttek be nekem.Anno pár éve a spinninget szerettem de oda már nincs lehetőségem jàrni,így férjem mondta vegyünk valami edzőgépet nekem.
2020. aug. 10. 18:33
12/25 anonim válasza:
A gyerek korától függően tudsz sétálni, vagy biciklizni is, kint a szabadban.
13/25 A kérdező kommentje:
Légyszives a kérdésre válaszoljatok.
Normál biciklim nincs,sétálni szoktunk de az azért nem olyan egy kicsi gyerekkel.
2020. aug. 10. 18:45
14/25 anonim válasza:
Milyen mozgásformát szeretsz? Nekem a futás nem a szívem csücske pl, így azt alapból nem választanám. Szobabiciklim van, azt szeretem nagyon, közben tévézek, zenét hallgatok. Általános kardióedzésnek, alakformálásra, fogyásra mind jó egyébként, ha rendszeresen csinálod.
15/25 A kérdező kommentje:
Spinningre jártam anno azt szerettem de ugye azóta falun élek és gyerekem van ,minden teljesen más. Futás nem a legkedvencebb de sokan dicsérik hogy az fogyaszt legjobban....
Látszik laikus vagyok a témában tudom Olyat is olvastam ,hogy a szobabici nem jó mert vastagítja a combot és nekem az pont kényes rész.( körte alkat )
2020. aug. 10. 18:53
16/25 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás, ha fogysz mindenhonnan fogsz gépek nélkül is, azt válaszd, amelyiket szívesen használnád, és 1 hónap múlva nem a sarokban fog állni porfogónak.
18/25 anonim válasza:
Úgy látom az elliptikus tréner indokolatlanul kimaradt a javaslatokból. Szerintem egészségesebb mozgásforma, mint a többié.
19/25 A kérdező kommentje:
18 Nem maradt ki az a harmadik.
Eddig a Futópad all nyerésre
2020. aug. 10. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!