Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az ideális egy lánynál?

Mi az ideális egy lánynál?

Figyelt kérdés

Régen is sok bajom volt azzal ahogy kinéztem és ez most sem más, pedig soha nem voltam több 60kg-nál. Sokat edzek, próbáltam fogyókúrákat. Mások mindig azt mondják hogy sovány vagyok vagy hogy tökéletes alakom van, de én rosszul vagyok ha tükörbe nézek. 173cm és 58kg vagyok most, de volt időszak amikor csak 54kg voltam és most haragszom magamra amiért meghíztam.

A legnagyobb bajom az, hogy összeér a két combom. Szerintetek az a szebb egy lánynál, ha látszik, hogy van rajta izom, de összeér egy kicsit a combja, vagy ha kevesebb izom van rajta, de hely van a lábai között?

2020. aug. 10. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően a legkevésbé sem számít az embereknek az ilyesmi.

Ne legyél már cégletekbe nyúlóan sovány vagy elhízott, és kész.

2020. aug. 10. 15:07
 2/5 anonim válasza:
100%
Minden embernek más tetszik nincs olyan hogy mi az ideális. Mindegy háyn kiló vagy az a lényeg hogy a testalkatodhoz megfelelően öltözködj és bárhogyan lehetsz csinos. Nyugi. Ráadásul ezekből a paraméterekből ítélve nem lehetsz molett
2020. aug. 10. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 13 éves korom óta összeér, pedig akkor még nagyon vékony kislány voltam (azóta se vagyok kövér, csak nádszál sem). Ez van, sajnos ez genetika is.
2020. aug. 10. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy összeér -e a combod, az genetika kérdése, csontozatodtól függ, van akinek csak anorexiával sikerül elérni. Valószínűleg tesképzavarod van, mert a súlyod már a normális keret alján van, az optimális súly 63 kg körül lenne ezzel a magassággal, már ha felnőtt vagy.
2020. aug. 10. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem igazán értem ezt a mániát, hogy ne érjen össze a comb.

Ahhoz, hogy formás legyen, izom kell.

Persze van, akinek a hájtól ér össze. De anélkül is összeérhet. Ez genetika.

Vagy képes lennél ezért elsorvasztani az izmaidat?

A te magasságodhoz egyébként is kb 67 kg lenne az ideális, zsír/izom aránytól függően olyan 60-73 között. 54-60 sovány, de még egészséges. 54 alatt meg már kóros soványságról beszélünk, annak minden kockázatával.

A BMI kalkulátor szerint 54 kg-mal:

"18.0

SOVÁNYSÁG

KONZULTÁLJ A TESTSÚLYODRÓL AZ ORVOSODDAL

PA BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak."

Szóval nem igazán értem, miért ezt szeretnéd...

2020. aug. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!