Ha választhatnál magadnak személyi edzőt, ki lenne az? Béres Alexandra vagy Rubint Réka? És miért ő?
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 13:24
1/13 anonim válasza:
Saját magam, anyukámnak is én voltam a személyi edzője, és jobban bevált, mint ezeknek a hírességeknek a tornavideói, neki kellett az ellenőrzés, őket meg nem tudta volna megfizetni, ha ingyé lenne, akkor talán bármelyikük, de biztos nem vállalnak ilyet ingyé akkor se, ha a cél az egészség.
2/13 anonim válasza:
Szerintem szakmai szempontból nincs különbség közöttük. Én a Norbi módszerét követtem, ezért talán ésszerű lenne a Réka, de nekem az Alexandra sokkal szimpatikusabb, közvetlenebb. Míg a Réka, Norbi felesége és mindig reklámozza a rendszerüket. És kicsit olyan művi, ezért inkább Szandit választanám.
3/13 anonim válasza:
Beres Alexandrat valasztanam, eloben lattam egy tancos, tornaszos bemutatojat, es hihetetlen mit tud. Nemcsak aerobick gyakorlatokat, mint a Rubint R. hanem annal sokkal komolyabb dolgokat. Nekem a Beres A. igazi sportolo, mig a Rubint R. inkabb egy divat diktator, tul mu a no. Talan ha ennyire nem lenne mu, mert regebben azert meg normalisabb volt, ot is megvalasztanam. De mar annyira a kulsosegek dominalnak nala, hogy szinte unszimpatikussa valik tole ezaltal.
4/13 anonim válasza:
Szia! Én Béres Alexandrát választanám, mert igazi sportoló, ahogy az előttem író is mondta. Továbbá nekem nem volt szimpatikus, mikor azért lobbizott Réka, hogy a kismamák is folyton sportoljanak. Kicsit úgy jött le az egész, hogy a terhesség alatt is a csak a külső a fontos és a baba kevésbé.
5/13 anonim válasza:
Én is Béres Alexandrát választanám,közetlenebbnek tűnik. Meg mikor volt az a fogyásos verseny,és Norbi azt mondta,hogy ha győz,az jelenteni fog valamit,Szandi erre meg azt mondta,hogy ő ezt nem veszi olyan komolyan...és végül mégis ő győzött.
6/13 anonim válasza:
Én is Alexandrát választanám:) Engem Réka beszéde a videóiban irritál, Alexandra sokkal kedvesebbnek tűnik. De amúgy jók a tornakazijai mindkettőjüknek.
7/13 anonim válasza:
Én Norbit ajánlom neked,mert Norbi úgy vált az izomtornák között,hogy észre se vszed,még R v BA mindig egyoldalra tornáztat,még azt nem érzed,hogy lerohad a lábad.TapasztALAT.
9/13 anonim válasza:
szakmailag mind2 hatásos(tapasztalat)de nem Réka szimpibb,Alexandra nekem irritáló...
10/13 anonim válasza:
Alexandrát! Szimpi és jobban magyaráz, vagyis inkább úgy mondanám, h ő magyaráz legalább. Egy-egy dvd-m van mindkettőtül és Réka szinte semmit nem mond arról, hogy hogy kll a gyakorlatot helyesen végezni, míg alexandra folyton magyaráz. És jobban bíztat. Aranyos nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!