Mit csináljak másképo, hogy kerekedjen végre a fenekem?
Figyelt kérdés
Tavaly mikor vendéglátásba dolgoztam heti négy szabadnapomon mindig futottam bicikliztem, szép kerek fenekem volt.. Tavaly szeptember óta mióta raktárba dolgozok nagyon elfáradok és hétköznap a munka meg a házimunka mellet nincs valahogy erőm edzeni csak szombat vasárnap... Június óta Rubint Réka és Bíró Ica videóira tornázok... De valahogy úgy látom, hogy a fenekem nem kerekedik, hogy csak két napot edzek hétvégén... Annyi gyakorlat van, hogy sokszor nem tudom melyiket csináljam... Netán minden nap kéne csinálnom gugolásokat vagy meg hasonló gyakorlatokat? Kitöréseket sajnos a térdeim nem bírják...2020. aug. 2. 17:33
1/7 A kérdező kommentje:
Térdelő támaszos felfele való lábemelés melyik részét formálja a fenéknek?
2020. aug. 2. 17:37
2/7 A kérdező kommentje:
Meg milyen feladatokat végezzek, hogy a fenekem alsó része ne kocka alakú legyen? :/
2020. aug. 2. 17:46
3/7 anonim válasza:
Miért nem jársz továbbra is futni meg kerékpározni, ha azok meghozták a kívánt eredményt?
4/7 anonim válasza:
guggolj, az a legjobb fenék kerekítő gyakorlat
5/7 A kérdező kommentje:
Mert tobb honap kihagyas utan nem menne ugy a futas meg a terdeim mostansag egy kisebb rossz lepesre is bedurrannak es jarni se tudok akkor.. De aprilis majusban vegig bicikliztem se nem lattam egy kis valtozast se..
2020. aug. 2. 20:30
7/7 anonim válasza:
Mondjuk ha a térded rossz, akkor guggolni sem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!