11/21 anonim válasza:
Én 59 kilósan se gondolom magam kövérnek, pedig 2 centivel vagyok csak magasabb.
25/N
12/21 anonim válasza:
Dehogy vagy, a kövér az pl 155/60kg felett,attól is függ hogy mennyi az izom. De 60 kg alatt is szerinted max husisabb lehet, kövérnek nem mondható :)
13/21 anonim válasza:
Teljesen normál súlyú vagy.
De ha testképzavarod van, akkor menj pszichológushoz.
14/21 anonim válasza:
Ez csak két szám, ettől még simán nézhetsz úgy ki, mint a zacskóba csomagolt puding.
15/21 anonim válasza:
Nem, szerintem kórosan sovány vagy, egyél egy kicsit többet!
16/21 anonim válasza:
Komolyan, a h..lye lepontozónak nincs jobb dolga? Teljesen normális vannak érthetetlen módon alul szavazva? Miért is?
Ő NEM kórosan sovány. Én pl. 159 centihez vagyok 47-48 kg, és nem vagyok sovány, hanem vékony, enyhén izmos vagyok. Hozzám képest a kérdező kicsit nehezebb, de teljesen normális a súlya. Nincs ki a bordán, nem vagyok gebe.
17/21 anonim válasza:
jav: Teljesen normális válaszok...
18/21 anonim válasza:
ui.: Nem nehezebb, max minimálisan csak teltebb lehet a külseje, mivel egysúlyúak vagyunk.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. júl. 31. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!