Mit gondoltok a napi egy étkezéses módszerről? Van itt, aki már csinálta?
Figyelt kérdés
Aki nem vágja a lényeg, hogy naponta csak egyszer ehetsz, akkor viszont bármit.2020. júl. 23. 18:37
11/13 anonim válasza:
Nem próbáltam és ki se próbálnám max ha fizetnének érte. Kamu. Nem ehetsz bármit. Figyelni kell a makrókra, vitaminokra stb.
Eszel pl egy adag főt ételt. Kb 500-1000 kcal. De nem viszel be elég tápanyagot, kalóriát.
Vagy eszel egy egész pizzát, sok pogácsát, mirelit pitét az meg túl sok kalória egy napra és ha úgy eszel akkor sincsenek meg a megfelelő tápanyagok.
Oké ha ez neked beválik, de akkor legalább ésszel normálisan állítsd össze miből mennyit eszel és mire van szüksége a szervezetnek
12/13 anonim válasza:
11. Nekem mi sem főétel 1200-1500 kcal, +olajos magvakkal simán jó szálkásítasra
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs konyhám, ezért el kell járnom kajádákba, éttermekbe. Így nem annyira tudom megválogatni, hogy mit eszek, és igen, elég egészségtelen így, de szoktam enni halat, rákot, ami ugye egészséges. Évek óta így megy. Amúgy soha semmilyen orvosi problémám nincs.
2020. júl. 30. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!